ASUS H81-PLUS M.2 SSD uyumu

M-rah82

Femtopat
ASUS H81-PLUS anakarta aşağıdakiler uyumlu mu?

Crucial P2 500GB 2300-940MB/s NVMe PCI-e M.2 SSD CT500P2SSD8

Crucial MX500 500GB 560MB/s-510MB/s SATA3 2.5” 7mm SSD

Ayrıca fotodaki RAM'ler bilgisayarda 8 GB görüyor. Normalde ikisinin toplamı 16 GB değil mi?

Anakartınıza M.2 SSD takamazsınız. M.2 portu yok. 2.5" SATA SSD alabilirsiniz. Normal kullanımda ve oyunlarda performans farkını hissetmezsiniz.

Bellek sorunu için görev yöneticisinden bellek sekmesini paylaşın. Ayrıca CPU-Z programını indirip her iki bellek için SPD ve Memory sekmesini paylaşın.

Çok teşekkür ederim. Talep ettiklerinizi paylaşıyorum.
Peki ben bu bilgisayarı nasıl hızlandıraiblirim? Hangi harddisk almam lazım yada ana kartımı değiştirmem lazım çok maliyetli olmadan değerli önerileriniz bekliyorum.

2.5" SATA SSD alacaksınız. Linkini attığınız ürünlerden Crucial MX500 alabilirsiniz. 2 adet SATA III portunuz var. Sarı renkli olanlar. Bağlantıyı onlara yapacaksınız. Bilgisayarınız yeterince hızlanır.

Bilgisayara taktığınız bellekler resimde attığınız belleklerin aynısı mı? Çünkü bu bellekler 4 GB. İki tane taktığınız için 4+4 toplamda 8 GB görünmesi normal.

Evet şuan üzerinde ikisi takılı fakat ıkısının toplamı 16 GB yapıyor ama 8gb görüyor, anlamadım?

Yeni Harddsiki bunamı takıcam üstad ?

Son sorum; Bu speakerdeki RGB Ledleri nasıl kapatabilirim çok gözü alıyor.

Rampage RMS-X9 2.0 RGB Işıklı Multimedia 5V 30dB Gaming Oyuncu Speaker

Yeni hard diski işaretlediğim yere takacaksınız.

Hard diske iki tane kablo bağlayacaksınız. Güç kaynağından bir tane SATA güç kablosu gelir. Onu bağlayacaksınız.

Bir de eğer elinizde varsa SATA veri kablosu bağlayacaksınız. Elinizde yoksa 5-10 TL bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…