Anakartınıza M.2 SSD takamazsınız. M.2 portu yok. 2.5" SATA SSD alabilirsiniz. Normal kullanımda ve oyunlarda performans farkını hissetmezsiniz.
Bellek sorunu için görev yöneticisinden bellek sekmesini paylaşın. Ayrıca CPU-Z programını indirip her iki bellek için SPD ve Memory sekmesini paylaşın.
Anakartınıza M.2 SSD takamazsınız. M.2 portu yok. 2.5" SATA SSD alabilirsiniz. Normal kullanımda ve oyunlarda performans farkını hissetmezsiniz.
Bellek sorunu için görev yöneticisinden bellek sekmesini paylaşın. Ayrıca CPU-Z programını indirip her iki bellek için SPD ve Memory sekmesini paylaşın.
Çok teşekkür ederim. Talep ettiklerinizi paylaşıyorum.
Peki ben bu bilgisayarı nasıl hızlandıraiblirim? Hangi harddisk almam lazım yada ana kartımı değiştirmem lazım çok maliyetli olmadan değerli önerileriniz bekliyorum.
2.5" SATA SSD alacaksınız. Linkini attığınız ürünlerden Crucial MX500 alabilirsiniz. 2 adet SATA III portunuz var. Sarı renkli olanlar. Bağlantıyı onlara yapacaksınız. Bilgisayarınız yeterince hızlanır.
Bilgisayara taktığınız bellekler resimde attığınız belleklerin aynısı mı? Çünkü bu bellekler 4 GB. İki tane taktığınız için 4+4 toplamda 8 GB görünmesi normal.