ASUS H81-PLUS M.2 SSD uyumu

M-rah82

Femtopat
ASUS H81-PLUS anakarta aşağıdakiler uyumlu mu?

Crucial P2 500GB 2300-940MB/s NVMe PCI-e M.2 SSD CT500P2SSD8

Crucial MX500 500GB 560MB/s-510MB/s SATA3 2.5” 7mm SSD

Ayrıca fotodaki RAM'ler bilgisayarda 8 GB görüyor. Normalde ikisinin toplamı 16 GB değil mi?

IMG_6044.jpg

IMG_6043.jpg

Anakartınıza M.2 SSD takamazsınız. M.2 portu yok. 2.5" SATA SSD alabilirsiniz. Normal kullanımda ve oyunlarda performans farkını hissetmezsiniz.

Bellek sorunu için görev yöneticisinden bellek sekmesini paylaşın. Ayrıca CPU-Z programını indirip her iki bellek için SPD ve Memory sekmesini paylaşın.

Anakartınıza M.2 SSD takamazsınız. M.2 portu yok. 2.5" SATA SSD alabilirsiniz. Normal kullanımda ve oyunlarda performans farkını hissetmezsiniz.

Bellek sorunu için görev yöneticisinden bellek sekmesini paylaşın. Ayrıca CPU-Z programını indirip her iki bellek için SPD ve Memory sekmesini paylaşın.

Çok teşekkür ederim. Talep ettiklerinizi paylaşıyorum.
Peki ben bu bilgisayarı nasıl hızlandıraiblirim? Hangi harddisk almam lazım yada ana kartımı değiştirmem lazım çok maliyetli olmadan değerli önerileriniz bekliyorum.

a1.JPG
a2.JPG
a3.JPG
a4.JPG

a6.JPG

2.5" SATA SSD alacaksınız. Linkini attığınız ürünlerden Crucial MX500 alabilirsiniz. 2 adet SATA III portunuz var. Sarı renkli olanlar. Bağlantıyı onlara yapacaksınız. Bilgisayarınız yeterince hızlanır.

Bilgisayara taktığınız bellekler resimde attığınız belleklerin aynısı mı? Çünkü bu bellekler 4 GB. İki tane taktığınız için 4+4 toplamda 8 GB görünmesi normal.

a2.JPG

Evet şuan üzerinde ikisi takılı fakat ıkısının toplamı 16 GB yapıyor ama 8gb görüyor, anlamadım?

1597518676198.png

Yeni Harddsiki bunamı takıcam üstad ?

1597518863153.png

Son sorum; Bu speakerdeki RGB Ledleri nasıl kapatabilirim çok gözü alıyor.

Rampage RMS-X9 2.0 RGB Işıklı Multimedia 5V 30dB Gaming Oyuncu Speaker

Yeni hard diski işaretlediğim yere takacaksınız.

tybs1n4r7BlcOCFH_1000.jpg

Hard diske iki tane kablo bağlayacaksınız. Güç kaynağından bir tane SATA güç kablosu gelir. Onu bağlayacaksınız.

güç.jpg

Bir de eğer elinizde varsa SATA veri kablosu bağlayacaksınız. Elinizde yoksa 5-10 TL bir şeydir.

veri.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı