Çözüldü ASUS H81M-E BIOS Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

siyartz

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. 2014 yılında aldığım ASUS marka PC'ye hiç BIOS güncellemesi yapmadım, yapmayı da bilmiyorum. Öncelikle tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Yaparsam da bu işlemin riskleri nelerdir yazabilir misiniz? Son olarak faydalarını da yazarsanız beni çok mutlu edersiniz. Anakartımın modeli ASUS H81M-E modelidir. İyi forumlar.

Çözüm
Selamlar. Aşağıdaki linkten işletim sistemini seç ve ona uygun bios dosyasını indir. Windows 10 64 bit kullanıyorsan Version 3602 (2018/04/10) adlı dosyayı indir. Bir usb belleğe dosyayı kaydet ve sonrasında @Recep Baltaş beyin videosunu izleyerek adımları takip et. Gayet basit bir işlem. Bugüne kadar defalarca bios güncellemesi yaptım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sistemin güncelliği ve performans iyileştirmeleri açısından yapılması tavsiye edilir.

Saygılarımla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Selamlar. Aşağıdaki linkten işletim sistemini seç ve ona uygun bios dosyasını indir. Windows 10 64 bit kullanıyorsan Version 3602 (2018/04/10) adlı dosyayı indir. Bir usb belleğe dosyayı kaydet ve sonrasında @Recep Baltaş beyin videosunu izleyerek adımları takip et. Gayet basit bir işlem. Bugüne kadar defalarca bios güncellemesi yaptım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sistemin güncelliği ve performans iyileştirmeleri açısından yapılması tavsiye edilir.

Saygılarımla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Hocam kusura bakmayın meşgul ettim. BIOS güncellemesinin yanında VGA, Lan, Audio gibi özelliklerde gördüm. Sizce onları da güncellemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…