ASUS H81M-E ve i5 4460 Sisteme RX 590 Ekran Kartı

idriskeskin48

Centipat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Çalışan Eleman :D
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda bende i7 4790 gibi bir işlemciyle rx 590 yükseltmesi yapmayı düşünüyorum sistemime.
Darboğaz sorunu yaşar mıyım?
Yapacağım masrafa değer mi?
Günümüz oyunlarında ne gibi sorunlar çıkarır yeterli olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim şuan G3258 & Gtx 750 ti & 12 Gb Ram

Yakın zamanda bende i7 4790 gibi bir işlemciyle rx 590 yükseltmesi yapmayı düşünüyorum sistemime.
Darboğaz sorunu yaşar mıyım?
Yapacağım masrafa değer mi?
Günümüz oyunlarında ne gibi sorunlar çıkarır yeterli olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim şuan G3258 & Gtx 750 ti & 12 Gb Ram
Bence bu kadar eski bir işlemciye para vermek mantıklı değil fakat ikisi darboğaz yapmayacaktır.

Bence bu kadar eski bir işlemciye para vermek mantıklı değil fakat ikisi darboğaz yapmayacaktır.
Hocam yeni nesil sistem toplamaya kalksam nerden baksan sadece kasa için en az 3500 tl para gerekli.
Kendi sistemi satıp üzerine ekleme yapmaya kalksam sistemim para etmez.Ayrıca bahsettiğim eklemeleri aynı anda değil önce işlemci sonra bütçe oluşunca ekran kartını almayı düşünüyorum.
Bilmiyorum aslına bakarsanız bende çok kararsızım tek emin olduğum şey şuan ki sistemimin hiç bir şeye yetmemesi.

Sanırım en iyisi yeni nesil sistem toplamak şuanki mevcut ekran kartım asus gtx960 rog strig. Sadece işlemci anakart ve ram alsam bu ekran kartını kullanmaya devam edebilir miyim ?
Elbette bir süre işinizi görebilir ancak güncel oyunlarda sizi üzer. Geçici olarak kullanıp ileride ekran kartı yükseltmesine gitmek mantıklı bir seçenek.

Elbette bir süre işinizi görebilir ancak güncel oyunlarda sizi üzer. Geçici olarak kullanıp ileride ekran kartı yükseltmesine gitmek mantıklı bir seçenek.
Ekran kartını yükseltebilirim ilerleyen zamanlarda eski sisteme para harcamak yerine yeni nesil bi sistem için belli bi miktar harcayıp bu ekran kartı ile idare edebilirim şimdilik
İşlemci anakart ve ram tavsiyesi alabilir miyim güç kaynağım da sorun olmaz sanırım kasa falan masrafınada girmek istemiyorum şimdilik
1500-1700 arasında harcama yaparak geçiş yapabilir miyim yeni nesil sisteme ?
intel veye ryzen

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı