@Silinen üye hocam, MSI H97M-G43 anakart aldım lakin arkadaşım '' o anakarta neden o kadar para verdin '' dedi. İçime bir kurt düştü,sizce aldığım anakart iyi mi ?
Neden iyi olmasın? Eğer sınırlı bütçen varsa H81 seçilir, bütçen el veriyorsa H97 veya Z97 seçilir. Arkadaşına H97'nin getirdiği yenilikleri anlat derim.
Neden iyi olmasın? Eğer sınırlı bütçen varsa H81 seçilir, bütçen el veriyorsa H97 veya Z97 seçilir. Arkadaşına H97'nin getirdiği yenilikleri anlat derim.
@Silinen üye yalnız sormak istediğim bir soru var. Şu ana kadar gördüğüm en büyük ekran kartlarından birisi bu ekran kartı. Bu benim almış olduğum Corsair Carbide 230T kasaya sığacak mı? Kartı görünce şüphe duydum inanın bundan
Bu kart bir harika. @Silinen üye G1 Gaming ile WindForce arasında ne fark var? @Reiz Corsair 230T'ye 45 cm uzunluğundaki her kartı takabilirsin. Yani bi sıkıntı olmaz
@Reiz, Elbette sığacak. Ekran kartı yaklaşık 300 mm yer tüketecek kasanda. @Silinen üye, Windforce soğutma sistemine, G1 Gaming ise performansa etki ediyor.