Asus H81M-Plus Anakartlı, MSI GTX 970'li Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Reiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 116
  • Görüntüleme 13.849
Her zaman aracım tamire gittiğinde "bu parça bozuk, yenisini takalım" diyen ustalardan daha çok "bu parçayı tamir etmeyi deniyorum, eğer olmazsa bu parçanın yenisini takarız" diyen ustaları tercih etmişimdir. Bu yüzden @Silinen üye'a katılıyorum. İlk tüm sistemi deneyip, sonrasında da karar vermek en doğru ve mantıklı olanı sanırım. Vatanbilgisayar tabi biraz hızlı olsaydı burada daha farklı konular üzerinde konuşuyor olabilirdik. Bugün itibariyle hazırlamışlar siparişi ve kargoya teslimatı bekliyorlar. Büyük ihtimalle yarın kargoya teslim edilir ve bana ulaşması 3 günü bulur. Salı günü sistemi kurup testlere başlarız sanırım :neo:

@Silinen üye dostum acil ihtiyacım var sana...

1- asus h81m plus anakarta 8 gb ram gtx970 ekran kartı ve hyper evo 212 takmak mümkün mü? Ben yerleştirme konusunda sıkıntı yaşıyorum.

2- power sw , reset sw kablolarını takmak için resim var mı elinde? Anakart : asus h81mplus

1- Evet takılır. Hangi parçayı takmada zorluk yaşıyorsunuz?
2- Technopat sistem toplama videolarından bakabilirsiniz. Her anakartta aynıdır o kabloların girişi.

@Silinen üye şuanda tüm parçaları yerleştirdim ancak soğutucu konusunda sıkıntı yaşıyorum. soğutucu montajı tamam ancak fanı sağ tarafa koysam ram sol tarafa koysam 4 pinlik giriş sorun yaratıyor. Bu yüzden stok fan taktım şu anda.
var mı elinde video falan?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı