Asus H81M-Plus Anakartlı, MSI GTX 970'li Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Reiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 116
  • Görüntüleme 13.903
İnşallah MSI bulamayıp Gigabyte alırsınız sonra bana teşekkür edersiniz. Amin.
Dua mı beddua mı anlayamadım doğrusu :) Sizin mesajınız üzerine gidip araştırdım. Evet performans ve ısı olarak Gigabyte bir adım önde. Ancak tasarım konusunda 2 adım geride. 3 adet sanki stok fan görüntüsünde kocaman dev bir makine (!) Karar veremedim ancak 1 hafta içerisinde ürüne ulaşamazsam stokta olan Gigabyte yönelebilirim. Onu da yine bu başlık altında paylaşırım.

@Reiz sistemi sipariş ettin mi? Ekran kartı hariç tabi.
Evet dostum sistem siparişini verdim sadece Ekran kartı kaldı. Onu da aramaya devam ediyorum :)

Evga, Galax ve hatta Asus marka ekran kartlarını almayı düşünmüyorum. Asus 9 serisi olmasa düşünebilirdim ancak 9 serisinde sınıfta kaldı Asus. Bu yüzden iki seçenek ön planda. Ya MSI ya da Gigabyte. Sıralama da ilk MSI ardına da Gigabyte. Bu yüzden şu an için beklemede ve takipteyim.

Hadi hayırlısı. Çok şahane bir sisteme sahip olacaksınız. Ne zaman elinize geçecek parçalar?
Bu hafta içi en geç cumaya kadar hepsi elimde olur sanırım. Çünkü tüm ürünler bana yakın olan vatan şubesinde vardı. Oradan sanırım bana gönderirler. Yarın netleşir kargo durumu. Cuma günü en geç bende olur tüm parçalar sanırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı