Mertt Kazancii Hectopat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar flash disk görüyor ama boot olup formata geçmiyor, sorun sizce nedir? Ne yapmalıyım? BIOS biraz karışık yapamadım. Yardımcı olur musunuz? @Recep Baltaş abi yardımcı olur musun? Kafayı yicem olmuyor herşeyi denedim. @MF @Silinen üye Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2014
Arkadaşlar flash disk görüyor ama boot olup formata geçmiyor, sorun sizce nedir? Ne yapmalıyım? BIOS biraz karışık yapamadım. Yardımcı olur musunuz? @Recep Baltaş abi yardımcı olur musun? Kafayı yicem olmuyor herşeyi denedim. @MF @Silinen üye
N Neutral Ziyaretçi 16 Kasım 2014 #2 Flash diske yazdırırken FAT32 olarak mı seçtin, NTFS olarak mı? Ayrıca ne ile yazdırdın flash belleğe? Artı 0 Eksi
Flash diske yazdırırken FAT32 olarak mı seçtin, NTFS olarak mı? Ayrıca ne ile yazdırdın flash belleğe?
KS KS Mertt Kazancii Hectopat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #3 Silinen üye dedi: Flash diske yazdırırken FAT32 olarak mı seçtin, NTFS olarak mı? Ayrıca ne ile yazdırdın flash belleğe? Genişletmek için tıkla... Fat32 olarak seçildi, Unetbootin yazdırdım belleğe. @Silinen üye Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2014 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Flash diske yazdırırken FAT32 olarak mı seçtin, NTFS olarak mı? Ayrıca ne ile yazdırdın flash belleğe? Genişletmek için tıkla... Fat32 olarak seçildi, Unetbootin yazdırdım belleğe. @Silinen üye
N Neutral Ziyaretçi 16 Kasım 2014 #4 Boot sekmesinden belleğini seçtiğinde ne oluyor, tam açıklar mısın. Artı 0 Eksi
KS KS Mertt Kazancii Hectopat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #5 Silinen üye dedi: Boot sekmesinden belleğini seçtiğinde ne oluyor, tam açıklar mısın. Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey olmuyor normal windows açılıyor, yoksa direk flash tıklayıp açmayı denedim olmadı. @Silinen üye Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2014 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Boot sekmesinden belleğini seçtiğinde ne oluyor, tam açıklar mısın. Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey olmuyor normal windows açılıyor, yoksa direk flash tıklayıp açmayı denedim olmadı. @Silinen üye
N Neutral Ziyaretçi 16 Kasım 2014 #6 Büyük ihtimalle boot dosyasının içindeki veriler eksik olarak yazdırılmış. Flash belleği güzelce biçimlendirip, Rufus ile tekrar yazdır. Artı 0 Eksi
Büyük ihtimalle boot dosyasının içindeki veriler eksik olarak yazdırılmış. Flash belleği güzelce biçimlendirip, Rufus ile tekrar yazdır.
KS KS Mertt Kazancii Hectopat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #7 Silinen üye dedi: Büyük ihtimalle boot dosyasının içindeki veriler eksik olarak yazdırılmış. Flash belleği güzelce biçimlendirip, Rufus ile tekrar yazdır. Genişletmek için tıkla... Win To Flash denicem olmadı rusuf denerim. Zaten sen buralardasın olmadı yardım edersin. @Silinen üye Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2014 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Büyük ihtimalle boot dosyasının içindeki veriler eksik olarak yazdırılmış. Flash belleği güzelce biçimlendirip, Rufus ile tekrar yazdır. Genişletmek için tıkla... Win To Flash denicem olmadı rusuf denerim. Zaten sen buralardasın olmadı yardım edersin. @Silinen üye
KS KS Mertt Kazancii Hectopat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #9 Silinen üye dedi: Direk Rufus dene, en güvenlisi o. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. Sonuç yazarım buralarda kalırsan sana zahmet Kardeşim rufus ama onda da aynı boot geçmiyor direk windows başlıyor. Sence ne yapmalıyım? @Silinen üye Sorun hala devam ediyor önerisi olan yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2014 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Direk Rufus dene, en güvenlisi o. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. Sonuç yazarım buralarda kalırsan sana zahmet Kardeşim rufus ama onda da aynı boot geçmiyor direk windows başlıyor. Sence ne yapmalıyım? @Silinen üye Sorun hala devam ediyor önerisi olan yok mu?