Asus H81M-Plus G3258 Bios Update

Zekcek

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bugun G3258 ve Asus H81M-plus aldım, Asus'un sitesine girdiğimde bir sürü update verdı. Şimdi ben OC için en güncel sürümü mü yoksa Support Intel® Pentium® Anniversary Edition CPU (G3258) yazan update mi yükleyeceğim ? Yani sürüm 2205 mi, sürüm 2001 mi yükleyeyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Merhaba,
Yeni başlık açma yetkim olmadığı için en ilgili olduğunu düşündüğüm başlık altına yazdım. Kusurum varsa affedin ilk mesajım:)

Tecnopat ekibine sistem tavsiyesi ve kurulum videosu için teşekkür ederim. YouTube kanalındaki videolardaki gibi adım adım gittim.
Kurulum sırasında anakart için en güncel bios dosyasını kullandım. Windows 8.1 yükledim.
Oc yaptım (4.4 Ghz 1.4 Volt).
Bu değerlerin değişkenlik gösterebileceğinin uyarısını hatırlayarak ilk deneme yapmak üzere restart yaptım.
Önce olmadı...
Bu arada Prime ve Aida programlarıyla birlikte sistemi yük altında bırakıp performansı izliyorum.
Tekrar bios a gidip ayarları kontrol ettim ve tekrar restart yaptım...
Bu defa oldu :)
Tekrar restart yaptığımda ise işlemcinin orijinal hızına döndüğünü gördüm (her restart öncesi bios ta kaydedip çıkıyorum).
Farklı değerlerde oc denedim yine aynı sonuç...
Neden her restart yapıldığında eski değerlerine döner?
Nerede hatalı olabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim:)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı