Asus H81M-PLUS mı GİGABYTE GA-H81-D3 mü?

Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yarın inşallah sistem parçalarını almaya gidiyorum 1350 liralık bir bütçem var ve sistemi şu şekilde düşünüyorum;

İşlemci: i5 4460
Ram: Gskill 4GB
Güç Kaynağı: COOLER MASTER B RS700-ACABD3-E1 700W
Kasa: Corsair Carbide Serisi 200R

Anakartlar arasında sıkıştım arkadaşlar hangisi daha ileriye dönük olur? Aralarında ne gibi farklar var? Hangisi daha dayanıklıdır? Görüş ve önerileriniz için hepinize şimdiden teşekkür ederim.

H81-D3, kırpılmış bir anakart diye biliyorum. Sanırım Recep hocam da tavsiye etmiyordu. H81M-Plus daha iyi bir seçim olacaktır.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Yarın alacağım emin olamadım bilen birilerine danışmak istedim. @MF @SypeR

Hocam 220 liralık bir bütçe ayırdım anakarta. Değiştirmesi kolay olmayan parçaları iyi almak istiyorum ve takdir edersiniz ki anakartta bu nitelikte bir parça. Bu sebepten temkinli davranıyorum biraz. Gigabyte marka anakartta soğutma iyi gibi bir iki şey okumuştum ama başka bariz ne özelliği var H81M-Plus'a göre bilmiyorum. @Neutral

Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar ya üst üste mesaj atıp ban yemek istemiyorum da yarın alacağım ve yardımlarınızı bekliyorum. @Neutral @SypeR @MF

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı