M Mertcan Başel Ziyaretçi 2 Kasım 2013 #11 Emou dedi: Elinde bir ekran kartı ve başka bir sistem varsa o ekran kartını yeni ve eski sistemde karşılaştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eski sistemimim anakartı eski olduğu için ekrankartı çalışmadı. Zaten çalışsaydı parçaları almazdım.
Emou dedi: Elinde bir ekran kartı ve başka bir sistem varsa o ekran kartını yeni ve eski sistemde karşılaştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eski sistemimim anakartı eski olduğu için ekrankartı çalışmadı. Zaten çalışsaydı parçaları almazdım.
K KaanGVL Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2013 #12 Bu yeni nesil pentium ile HD 7790 darboğaz yapmıyor heralde ?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 2 Kasım 2013 #13 Mertcan Başel dedi: Eski sistemimim anakartı eski olduğu için ekrankartı çalışmadı. Zaten çalışsaydı parçaları almazdım. Genişletmek için tıkla... O zaman hayırlı olsun. Testler ile bu işlemcinin adının sadece Pentium olduğunu göster. Bakalım eski Pentium işlemciler gibi mi? Yoksa sadece adı mı Pentium?
Mertcan Başel dedi: Eski sistemimim anakartı eski olduğu için ekrankartı çalışmadı. Zaten çalışsaydı parçaları almazdım. Genişletmek için tıkla... O zaman hayırlı olsun. Testler ile bu işlemcinin adının sadece Pentium olduğunu göster. Bakalım eski Pentium işlemciler gibi mi? Yoksa sadece adı mı Pentium?
M Mertcan Başel Ziyaretçi 2 Kasım 2013 #14 KaanGVL dedi: Bu yeni nesil pentium ile HD 7790 darboğaz yapmıyor heralde ? Genişletmek için tıkla... Deniyip görücez ama Vatan'da sorduğum canım Serkan abimle Volkan abim belki yapabilir dedi. Ama denemeden bilemeyiz.
KaanGVL dedi: Bu yeni nesil pentium ile HD 7790 darboğaz yapmıyor heralde ? Genişletmek için tıkla... Deniyip görücez ama Vatan'da sorduğum canım Serkan abimle Volkan abim belki yapabilir dedi. Ama denemeden bilemeyiz.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 2 Kasım 2013 #15 Mertcan Başel dedi: Deniyip görücez ama Vatan'da sorduğum canım Serkan abimle Volkan abim belki yapabilir dedi. Ama denemeden bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Darboğaz yapmaz ise alınır bu işlemci.
Mertcan Başel dedi: Deniyip görücez ama Vatan'da sorduğum canım Serkan abimle Volkan abim belki yapabilir dedi. Ama denemeden bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Darboğaz yapmaz ise alınır bu işlemci.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 2 Kasım 2013 #16 Emou dedi: Darboğaz yapmaz ise alınır bu işlemci. Genişletmek için tıkla... İnşallah yapmaz. Arkadaşım İntel Pentium 1155 2.9GHZ işlemci Fx 4100'e kafa tutuyor. Pentium işlemciler öyle zayıfa alınıcak işlemciler değil. Burda farkları mevcut. Artık Haswell olan işlemcide daha iyidir herhalde. İnşallah öyledir. Intel Pentium G2020 işlemci video inceleme "Ekonomik Ivy Bridge testte"
Emou dedi: Darboğaz yapmaz ise alınır bu işlemci. Genişletmek için tıkla... İnşallah yapmaz. Arkadaşım İntel Pentium 1155 2.9GHZ işlemci Fx 4100'e kafa tutuyor. Pentium işlemciler öyle zayıfa alınıcak işlemciler değil. Burda farkları mevcut. Artık Haswell olan işlemcide daha iyidir herhalde. İnşallah öyledir. Intel Pentium G2020 işlemci video inceleme "Ekonomik Ivy Bridge testte"
I IQRI Ziyaretçi 2 Kasım 2013 #17 Mertcan Başel dedi: Arkadaşım Asus HD 7790 ekrankartım var. Burada incelemem mevcut. Bu arada işlemci 1150 soket Haswell işlemcidir. https://www.technopat.net/forum/kullanici-incelemeleri/33194-asus-hd-7790-incelemesi.html Genişletmek için tıkla... Pardon aklım G2020 ye gitti, G3220 Haswell mimari.
Mertcan Başel dedi: Arkadaşım Asus HD 7790 ekrankartım var. Burada incelemem mevcut. Bu arada işlemci 1150 soket Haswell işlemcidir. https://www.technopat.net/forum/kullanici-incelemeleri/33194-asus-hd-7790-incelemesi.html Genişletmek için tıkla... Pardon aklım G2020 ye gitti, G3220 Haswell mimari.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 2 Kasım 2013 #18 IQRI dedi: Pardon aklım G2020 ye gitti, G3220 Haswell mimari. Genişletmek için tıkla... Olur arkadaşım böyle yanlışlıklar. Birbirimizn hatalarını düzeltirsek sıkıntı olmaz. İnsanlık hali .
IQRI dedi: Pardon aklım G2020 ye gitti, G3220 Haswell mimari. Genişletmek için tıkla... Olur arkadaşım böyle yanlışlıklar. Birbirimizn hatalarını düzeltirsek sıkıntı olmaz. İnsanlık hali .
K KaanGVL Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2013 #19 Fx 4100 düşünüyordum ama bunu görünce vazgeçtim. Bekliyorum incelemeni hayırlı olsun.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 2 Kasım 2013 #20 KaanGVL dedi: Fx 4100 düşünüyordum ama bunu görünce vazgeçtim. Bekliyorum incelemeni hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım incelemeden sonra sende alabilirsin. En kısa zamanda incelemeyi göndericem.
KaanGVL dedi: Fx 4100 düşünüyordum ama bunu görünce vazgeçtim. Bekliyorum incelemeni hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım incelemeden sonra sende alabilirsin. En kısa zamanda incelemeyi göndericem.