Asus HD 7850 CoD: MW3 Takılma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Göksel

Kilopat
Asus HD 7850 Call of Duty: Modern Warfare 3 Extra ayarlarda biraz takılıyor, nedendir ?

İntel core i7 3770
8GB 1600 mhz ram
Asus HD 7850
Asus P8Z77-V LE anakart

Çözünürlük: 1920x1080. Ekran kartının sürücüsü :8.950.0.0.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka oyunlarda da bu sorunu yaşıyorsan sistemle ilgilidir arızan. Ama bitek CoD MW3'te yaşıyorsan oyunla ilgilidir. Hangi bölümdesin? Bi tane bölümde hata var, şimdi hatırlayamadım. Kapalı otoparktan çıkıyoruz, bizim tank yoldan gidiyor. Yoldan gidersen oyun takılıyor fakat sağ taraftaki binanın içinden gidersen bir sorun olmuyor.

Yükledim, aygıt yöneticisden baktım, ASUS HD 7850 Series yazıyordu şimdi AMD 7800 series yazıyor, nedendir.

Beta denilince korkmayın Sadece o Beta dediğimiz Sürücü Microsoft Laboratuarında incelenmemiş halidir Yani WHQL Sertifikası yok. Ben kendim deneyim kurdum sorun yok. Yani sürücü Microsoft tarafından imzalansa bile değişiklik olmuyor

AMD Catalyst bu sürümü ™ 12.7 Beta AMD Radeon için performans iyileştirmeleri de içerir
™ HD 7900,
AMD Radeon HD 7800 ve AMD Radeon HD 7700 Serisi.

Aygıt yöneticisinde ASUS HD 7850 series yazıyordu. Kendi CD'sinden kurdum. Bunu yükledim AMD 7800 series diyor, nedendir? Sorun olur mu ?

FPS artışı olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…