R9 380 Sistem COD MW3 Takılma Sorunu

ali kılınç

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaşadığım sorun şöyle. Call Of Duty MW3 oyununda, full ayar 2k cözünürlükte oynuyorken birden FPS düşüyor. Ve takılmalar oluyor. Bundan dolayı oyundan zevk alamıyorum. Ekran kartım: r9 380, İşlemcim: i5 4460. GPU kullanımı %60 ile %45 arasında geziniyor ama fps 40-50 aras, işlemci ise %60 ile % 40 arasında geziniyor. Sıcaklıklar 50'yi geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce de söylemiştim ama yine söyleyeceğim, MW 3'ün korsanında 45 FPS sınırlaması var. 2K ile oynuyorsanız BF4'ü 45-50 FPS gayet normal, çözünürlüğü bir iki kademe düşürün ki 60 FPS alabilesiniz.
Fakat CS GO'da çok saçma kasması. CS GO'daki grafik ayarlarınızı ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz?

CS GO ayarlarım böyle.

Bide korsan nfs the run da 30 fps sabit oynadım.

Oyuunu silip tekrar yüklesem düzelirmi acaba ?

Daha önce de söylemiştim ama yine söyleyeceğim, MW 3'ün korsanında 45 FPS sınırlaması var. 2K ile oynuyorsanız BF4'ü 45-50 FPS gayet normal, çözünürlüğü bir iki kademe düşürün ki 60 FPS alabilesiniz.
Fakat CS GO'da çok saçma kasması. CS GO'daki grafik ayarlarınızı ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz?
Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilirki?

Dosya Ekleri

• dasd.png
    dasd.png
    309,5 KB · Görüntüleme: 234
Çok garip ama nedense R9 380 daha sorunlu oluyor herhalde, forumda bir sürü konu açık bununla ilgili. Neyse CS GO'da anti-aliasing'i kapatın , aynı şekilde eşyönsüz süzmeyi de 2x yapın. Bir de böyle deneyiniz.

Benim sisteminde seninkisiyle aynı neredeyse Cod Black Ops 3 indirdim. Full ayarlara aldım, Full Hd de 60 fps alıyorum arada bir 25,35 gibi fps değerler alıyorum. Büyük ihtimalle amd nin optimizasyon sorunları var veya oyun crackli diye de olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı