Asus İle PowerColor Arasındaki Fark ?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.432
Ekran kartını araba takozu olarak kullanmayacaksan PowerColor işini rahatlıkla görür. Kasa içi hava sirkülasyonun da iyi ise sıcaklık bakımından bir sıkıntı yaşatmayacaktır.

Benim için de büyük bir para. Bilip bilmeden konuşmayın. Saçma sapan laf soktuğunuzu sanarak milletin gözünde aferinleri mi toplayamaya çalışıyorsun?

O kadar pahalı bir bileşen alıyorsa biraz daha beklesin de 50 lira için Asus'tan vazgeçmesin diyorum. Anlatabildim mi?

Benim için de büyük bir para. Bilip bilmeden konuşmayın. Saçma sapan laf soktuğunuzu sanarak milletin gözünde aferinleri mi toplayamaya çalışıyorsun?

O kadar pahalı bir bileşen alıyorsa biraz daha beklesin de 50 lira için Asus'tan vazgeçmesin diyorum. Anlatabildim mi?
Bende şu markacılığınızdan vazgeçin diyorum.

Powercolor'a karşı Asus'u tercih etmek markacılık değil, kaliteyi düşünmektir. 50 lira daha verip onu almak varken onu alırsanız da hayırlı olsun. Ne diyeyim? Siz sorarsınız biz söyleriz. Son kararı yine siz vereceksiniz.
Fark her zaman 50 lira olmuyor. PowerColor'ın R9 270X'i 506 lira iken Asus'un R9 270X'i 632 lira.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı