Asus IPIBL-LB Tabanlı Sistem GTX 960 Takmak

Closery

Megapat
Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Front-end Developer
Merhabalar,
Ben dediğim gibi bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Ama şöyle ki bunu takacağım sistem baya eski. Sistemi vereyim;
Anakart: ASUS IPIBL-LB Benicia (7-8 yıllık anakart neredeyse)
İşlemci: Intel Quad Core 2 - 2.4ghz
RAM: 6 GB.
300W güç kaynağı var.
(Bu sistemle GTA 5'de 30 FPS almışlığım var ayıp olmasın :D )

Gördüğünüz gibi tarihi eser bir sistem var karşınızda. Şimdi ben bir ekran kartı almıştım bu sisteme sırf idare etsin diye GT730 almıştım. O bozuldu. Ve bende bu kartı almayı düşündüm. Yeni bir sistem toplayacağım ama şuan değil seneye yapacağım bu işi. (Üniversiteye başladığımda yapmayı düşünüyorum.)

Şimdi asıl soruya geleyim. Ben şuanda bir ekran kartı almalıyım ve boşuna düşük kapasiteli bir şey almak istemiyorum. 1 yıl kullanmak için bunu alsam ve bu sisteme taksam (seneye bunu yeni sisteme takacağım).
Açıkçası aptallık etmiş olur muyum ? Ayrıca bu sistem de çalışırken bir sıkıntı çıkar mı ? (300W power yetmeyecek ona eminim de)

Neyse cevaplarınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası işlemcinize hayran kaldım. Nasıl 30 Fps Aldınız? :D Bilgisayarınızın patlaması gerekirdi. :D
Bu arada o konu hakkında bir şey söyleyemeyceğim.

Gerçekten 30 FPS aldım :D Yiğidi öldür hakkını yeme. Gerçekten severim bu işlemciyi :D

İşlemci hakkında verebileceğim bilgi bu kadar (Intel Quad Core 2 - 2.4ghz) çünkü şuanda bilgisayarı açamıyorum elimde eski bir ekran kartı vardı oda çalışmadı o nedenle bir şey diyemeyeceğim.
Ama yinede mantıklı düşünmek gerekirse zaten pek bir ümidim yoktu bu konuda neyse yinede teşekkürler. En iyisi yeni sistemi toplayana kadar beklemek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı