ASUS K52Jc Ekran Kızarma Sorunu

Burak Yerlikaya

Hectopat
Herkese iyi günler, lütfen konuyu yanlış yere açıyor isem kusuruma bakmayın. Windows 7 Home Basic Service Pack 1 işletim sistemine sahip Asus K52Jc laptopım var. Nvidia Geforce 310M ve intel ekran kartı bulunuyor. Optimus özelliği ile ikisini kullanıyorum sorunum bunun ile alakalı değil. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar olduğu için belirtmek istedim. Sorunum son güncelleme olan 320.49'u indirip kurduktan sonra ekranda kızarmalar olmaya başladı. Hani TV de karıncalanma deriz ya çanak tam çekmediğinde aynen onun gibi bir sorun :/ Lütfen çözümünü ya da en azından sebebini bilen bir arkadaş ya da yönetici var ise bana acil yardım edebilir mi ? Yoksa laptop ımı kıracağım ! :( Şimdiden teşekkürler...

- - - Güncellendi - - -
qqyqr.jpg

qqyr8.jpg

Resimlerde de görüldüğü gibi kızarmalar (hatta şuan olduğu gibi) aşırıya kaçabiliyor. Lütfen birisi yardımcı olsun, yalvarırım :/

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için çok teşekkür ederim eski sürüm yüklemesi bulunuyordu eski sürüme geri döndüm. Daha yeni açtım laptobu sıkıntı yok şu ana dek :/ Ancak olursa söylediğiniz sürücüyü yükleyeceğim son durumdan haberdar ederim size abilerim. İyi forumlar, iyi günler dilerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Egemen bey ve Burak bey kızarma gitmişti kendiliğinden eski sürüme dönmüştüm ancak tekrar başladı. Şuan söylediğiniz sürümü yükleyecektim ancak benim ekran kartım 300M notebook serisi olduğundan sizin yönlendirdiğiniz güncellemeler 400M serisinden başlıyor. Şuan tekrar 320.49 sürümünü yüklüyorum. Neden kaynaklandığını bulamadım sizin bu konuda yardımcı olma şansınız yok mudur ? En azından sorunun kaynağını bulabilirsem halledebilir. Şimdiden teşekkürler iyi günler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı