Asus K52JC-EX393D Mac OS X USB'ye boot etme

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş internette Nvidia ekran kartlarını Unknown Device adı altında tam performans çalıştırdıklarını okumuştum. Benim Photoshop vs. programlar için Nvidia ekran kartına ihtiyacım olacak sanırım. Intel HD Graphics bunun altından kalkabilir mi emin değilim. Farklı dizüstülere benim ekran kartımın kextlerini kurup kullabildiklerine şahit olmuştum. Intel'i tamamen devre dışı bırakıp Nvidia ekran kartımı kullanamaz mıyım? Cuda driverlarını indirip kursam bile?

Yöntemi uygulayabilirsen bizimle de paylaşırsın. Bekliyorum.

Bende burada takılıp kalıyorum.
Bilgisayar burada kilitleniyor acaba nerede yanlış yapıyorum
yardımcı olursanız sevinirim

Dosya Ekleri

• fotoğraf.JPG
    fotoğraf.JPG
    104,9 KB · Görüntüleme: 478
-v -x GraphicsEnabler=Yes ya da No olmazsa ID girerek dene. O da olmadı Clover boot seçeneklerinde ekran kartlarında inject intel veya inject nvidia hatta inject edıd seçeneklerini farklı yollarla deneme yanılma olabilir. Chamelon ile de deneme yapabilirsiniz. Bu sorun genelde ekran kartından dolayı ortaya çıkar.

yok olmuyor olmuyor çıldıracağım bi yerdeyanlış yapıyorum ama nerede
söylediklerini tek tek denedim
her seferinde
[IOBluetoothHostControllerUSBTransport] [ConfigurePM] -- ERROR -- waited 30 seconds and still did not get the commandWakeup() notification -- 0x9000 ****

Bu hatayı veriyor

şu kodları girmeyi ayarlamayı tane tane anlatsan ne güzel olur
Çok şey istediğimin farkındayım ama kaç gündür uğraşıyorum sinir oldum

@Recep Baltaş birkaç gündür araştırıyorum, iki ekran kartını da kullanamıyoruz. Bazı BIOS'larda Intel'i devre dışı bırakabilme özelliği bulunduğundan direkt Nvidia ile çalıştırabilen kişilerin yorumlarına göz gezdirdim. Genel olarak Optimus varsa, Nvidia ekran kartlarına erişemiyoruz. Ben artık Intel HD Graphics'i tam performans kullanmak istiyorum. Quartz özelliğini de etkinleştirerek. Verdiğiniz linki inceledim, internette de bakındım biraz fakat ne yapmam gerektiğini tam olarak kavrayamadım. Son olarak bu konuda yardıma ihtiyacım var.

@falcon72 naçizane görüşüm, sen kurulum USB'sinden, ilk başta bahsettiğim dosyaları sildin mi? Bu sorunu ben de alıyordum, ekran kartları ile ilgini ne varsa silerek sorunsuz kurulum gerçekleştirdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı