iOS 26.1 beta 3'e geçilir mi?

Merhaba, biliyorsunuz ki iOS 26.1 ile Türkçe yapay zeka geliyor. Bir bu sebepten bir de şu an 26.0. 1 sürümünü kullanıyorum ve şarjım normalden hızlı gidiyor gibi. İnsanlar 26.1 beta 3'ü övdüğünü gördüm, geçebilirsiniz diyorlar. Sizce 15 Pro Max için bu beta sürümüne geçilir mi?

Merhaba, biliyorsunuz ki iOS 26.1 ile Türkçe yapay zeka geliyor. Bir bu sebepten bir de şu an 26.0. 1 sürümünü kullanıyorum ve şarjım normalden hızlı gidiyor gibi. İnsanlar 26.1 beta 3'ü övdüğünü gördüm, geçebilirsiniz diyorlar. Sizce 15 Pro Max için bu beta sürümüne geçilir mi?

Geçmeye gerek yok ve abartı bir özellik falan da yok şu an beta 3 de. Zaten betadann betaya ufacık şeyler geliyor ahım şahım şeyler bile yok. Sürekli devoloper betadayım iOS 26'nın bütün sürümlerinde ve halada varım. Bence değmez bile. Stabil sürümü bekleyin geçsin zaten Apple düzenli güncelleme planına geçti gibi bir şey daha hızlı getirirler diye düşünüyorum güncellemeleri.

Ben Beta 2’deyim şu an Beta 3’e güncelliyorum. Beta 2’de bazen 14 Pro Max’imin sadece ana kamerası çalışıyor, diğer kameralar bir anda gidiyor. Yeniden başlatınca düzeldi ama telefonun ne ön kamerası ne de ana kamera hariç diğer kameraları çalışıyordu…

Beta 3’te düzeltilmiştir de Beta kullanmanızı pek önermem yani. Ayrıca Beta 3’de daha da liquid glass olayını arttırdıklarını söylüyorlar yani onun için falan geçilebilir belki.

Şarj olarak ise memnunum Beta 2’den. Pil sağlığım %84 ama günümü çıkardı.

Hocam bence riske girmenize gerek yok. Zaten eski iOS x.1 sürümlerinin çıkış tarihlerine baktığımızda hep ekim sonu gibi geliyor tam sürümler. Yani şunun şurasında 10 gün falan var tam sürümün yayınlanmasına. Artı eksi 1-2 gün de oynasın hadi. Bir şey kalmadı, biraz daha sabredin derim.

Hocam bence riske girmenize gerek yok. Zaten eski iOS X. 1 sürümlerinin çıkış tarihlerine baktığımızda hep ekim sonu gibi geliyor tam sürümler. Yani şunun şurasında 10 gün falan var tam sürümün yayınlanmasına. Artı eksi 1-2 gün de oynasın hadi. Bir şey kalmadı, biraz daha sabredin derim.

Hocam konudan bağımsız ama moderatör olmuşsunuz. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı