Asus K53S Başarılı Bir Kurulum Sonrası Eksikler

ercan_gundogdu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Üç gündür süren kurulum denemelerimden sonra Asus K53S laptop modeline Os X Yosemite sürümünü kurulumunu gerçekleştirdim. Eksik kalan bazı kısımlar oldu forumda araştırma yaptım sorunlarıma benzer konuları inceledim ancak sonuç alamadım yardımlarınızı talep ediyorum.

* Usb bellek olmadan boot edebiliyorum fakat boot ekranını görmek istemiyorum sistem otomatik açsın...

* Clover configurator 3.4.1 sürümünü ve diğer sürümlerini de denedim fakat bir türlü ayarları kaydetmiyor. Programı yeniden başlattığımda ayarlar kaydedilmemiş oluyor bu yüzden her seferinde sistemi çalıştırır iken boot ekranında ekran kartını tanıtmam gerekiyor

bu iki konuda yardımlarını talep ediyorum sizlerden.

0x0166003 id bu. Şöyle bir sey yaptım clover configurator programında gerekli ayarları yaptım daha sonra ayarları farklı kaydet dedim. Sonra mac kurulu olan disk içinde config dosyası ile değiştirdim bu sefer sistem -v kaldırdığım için apple ekranında takıldı.

@parrhesia kardeşim config.plist dosyasını ayarları kaydetmenin bir bir yolu yok mu. Clover configurator programındaki ayarları kaydettikten sonra atınca hata veriyor açılışta hatada takılıp kalma apple logosunda

@ercan_gundogdu Normalde kayıt etmesi gerek sizde neden kayıt etmediğini anlayamadım. Çözüm olarak Clover Configuratoru yeniden kurun veya güncelleyin. Gereğinden fazla veya sissteminiz için uygun olmayan ayarları seçtiyseniz sistemin açılmaması normal sistemi kurulum Usb'si ile açın, EFI'yi mount edin config.plist dosyasını linkde verilen ile değiştirin. Ayrıca config.plist dosyasının 2.satırında sorun olur diye Timeout değerini 2 olarak atadım, sistemi boot etmede sorun olmazsa, siz o satırı 0 yapın sistem otomatik boot etsin.
Yandex.Disk

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı