ercan_gundogdu
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Üç gündür süren kurulum denemelerimden sonra Asus K53S laptop modeline Os X Yosemite sürümünü kurulumunu gerçekleştirdim. Eksik kalan bazı kısımlar oldu forumda araştırma yaptım sorunlarıma benzer konuları inceledim ancak sonuç alamadım yardımlarınızı talep ediyorum.
* Usb bellek olmadan boot edebiliyorum fakat boot ekranını görmek istemiyorum sistem otomatik açsın...
* Clover configurator 3.4.1 sürümünü ve diğer sürümlerini de denedim fakat bir türlü ayarları kaydetmiyor. Programı yeniden başlattığımda ayarlar kaydedilmemiş oluyor bu yüzden her seferinde sistemi çalıştırır iken boot ekranında ekran kartını tanıtmam gerekiyor
bu iki konuda yardımlarını talep ediyorum sizlerden.
* Usb bellek olmadan boot edebiliyorum fakat boot ekranını görmek istemiyorum sistem otomatik açsın...
* Clover configurator 3.4.1 sürümünü ve diğer sürümlerini de denedim fakat bir türlü ayarları kaydetmiyor. Programı yeniden başlattığımda ayarlar kaydedilmemiş oluyor bu yüzden her seferinde sistemi çalıştırır iken boot ekranında ekran kartını tanıtmam gerekiyor
bu iki konuda yardımlarını talep ediyorum sizlerden.