Başarılı Kurulum Mountain Lion 10.8.2 - Asus P8H61 MLX

Brk Ypc

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben de aranızda Mac osx hayranı olarak bulunmaktayım. Asus P8H61 MLX anakartımın uefi destegi olmasına ragmen ML3U yükleyememiştim. Technopat siteniz ve recep abinin videolu ve yazılı anlatımları sayesinde bilgisayarıma sanal bilgisayar kurarak boot edilebilen bir flash bellek hazırladım ve kurulumu yaptım.

Bu iş gerçekten sabır ve zaman gerektiriyor. Fakat kurulum başarılı olursa çok güzel bi sisteminiz oluyor. Technopat ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

• Sistem : Asus P8H61 MLX anakart
  • 2.Nesil İntel i5 2320 3.0 Ghz 4 Çekirdek işlemci
  • 8GB(4*2) Gsikll ddr3 1333mhz ram
  • Xfx ATi Hd5770 Ekran Kartı
  • 160gb Sata harddisk

ssw5m.png

Hemen söylüyorum recep abi senin uefi destekli sisteme ml3u yükleyemeyen arkadaşlar için hazırladıgın videoda hangi ayarları yaptıysan ben de o ayarları kullandım. Fakat driver bulma sıkıntım başladı. Şöyle en başta ekran kartı driveri bulamıyorum nereden bulabilirim acaba ? Ve app store'dan bana 10.8.5 için güncelleme uyarısı veriyor güncellesem sorun olur mu ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı