anticor
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- UI/UX Designer
https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/41030-mac-os-x-mavericks-10-9-1-raw-imaji.html Buradaki anlatılanlara göre kendi cihazıma mavericks yükledim. Usb kullanarak ve Chameleon bootloader ile kurdum. Kurarken disk izlencesinden bölüntülemeyi "GUID tek bölüntü" yaptım ve herşeyi normal olarak kurdum. Ve ardından chamelon kurulumunu yaptım. USB yi çıkarıp tekrar başlattım ve:
boot0:GPT
boot0:Test
boot0:error
Hatası ile karşılaştım. Usb yi tekrar takıp boot menüsünden usn yi seçerek açabiliyorum şu anda. Şimdi clover bootloader ile kurulumda hata alıp o nedenle chamelon ile kurdum ama usb olmadan nasıl açabilirim. Şu ana kadarki tek sorunum bu. Bunun da üstesinden gelir isem Başarılı Hackintosh olacak cihazım. Teşekkürler.
boot0:error
Hatası ile karşılaştım. Usb yi tekrar takıp boot menüsünden usn yi seçerek açabiliyorum şu anda. Şimdi clover bootloader ile kurulumda hata alıp o nedenle chamelon ile kurdum ama usb olmadan nasıl açabilirim. Şu ana kadarki tek sorunum bu. Bunun da üstesinden gelir isem Başarılı Hackintosh olacak cihazım. Teşekkürler.