Asus K53Sv USB seçince Windows'a atma sorunu

Sleepless

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Sitede gördüğüm Usb ile format atma linkinde Ubuntuyla Iso'yu USB'e yazdırdım daha sonra BIOS'dan USByi seçmeme rağmen üst seçenekte bilgisayar duruyor duruyor tekrar Windows'a geri dönüyor nerde hata yaptım anlayamadım ? Asus K53Sv laptop kullanıyorum, Windows 7 Usb Dvd Download Toollada Iso'yu USB'ye yazdırdım yine sonuç aynı. Biraz siyah ekran geliyor sonra Windows'a giriyor. Dvd ROM'la çok format attım bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. USB'le ilk defa deniyorum ama USB'yi biosun görmesine rağmen yükleme ekranına bir türlü giriş yapamadım. Nerde sorun olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufuslada MBR olarak yazdırdım sonuç aynı. Biosdan USB'yi ilk sıraya alıyorum ancak, bir süre bekledikten sonra tekrardan eski Windows'a geri dönüş yapıyor. Acaba hatalı bir indirme mi yaptım ? Ya da nerede hata yapıyorum bulamadım ? Bu sitedeki Windows'un en güncel sürümünü indirdim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunu hallettim ilgilenen herkese teşekkürederim. Bilgisayarı hızlandırmak için yapabileceğim işlemler, uygulamalar bilen var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00