ASUS K53U Windows 7'ye düşürme

Heunzey

Kilopat
RAM
4GB 1333mhz Ddr3
SSD veya HDD modeli
Toshiba Tr200
İşlemci
Amd E-450 Apu with radeon hd grafics
Arkadaşlar zamaninda konu açmıştım ve 8.1'e düşürdüm bilgisayari. Yalnız bilgisayar hala çok yavaş kalıyor. Chrome gibi program tarayicilar üzerinde kasıyor. Bende fazla uygulama kullanmiyorum zaten. Chrome ve Discord kullanacağım. Linux için ayri kod yazmadan herhangi bir işletim sistemi varsa o da olabilir. Ama genel olarak Windows 7 kurup anti virüs yüklemeyi düşünüyorum.
Windows 7 kurarken ayrica driver sorunu yaşar miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anti Virüs programları kurup sistemi iyice kastırtma. En azından nereye girip çıktığını ne indirdiğini biliyorsan gerek yok diyorum.

Sistemin 4 GB 1333 MHz DDR3 bulabilirsen bir 4 GB RAM daha takviyede bulun. Bir de bilgisayarı genel bakıma al. İşlemci macununu yenilemek toz ve kirden arındırmak gibi. Kullandığın HDD filan varsa onda badsektor de oluşmuş olabilir. Bu etkenler çoğaltılabilir. 4 GB RAM Windows 7 için yeterlidir. Sen yine de bakımlarını vs. yaptır.

Windows 7'ye gerek yok 8.1 iyi bende SSD ve RAM upgrade yaptım PC bayağı iyi temizlik ve RAM takviyesi yap yeterli olur ben Windows 10 kullanıyorum sorun yok.

Anti virüs programları kurup sistemi iyice kastırtma. En azından nereye girip çıktığını ne indirdiğini biliyorsan gerek yok diyorum.

Sistemin 4 GB 1333 MHz DDR3 bulabilirsen bir 4 GB RAM daha takviyede bulun. Bir de bilgisayarı genel bakıma al. İşlemci macununu yenilemek toz ve kirden arındırmak gibi. Kullandığın HDD filan varsa onda badsektor de oluşmuş olabilir. Bu etkenler çoğaltılabilir. 4 GB RAM Windows 7 için yeterlidir. Sen yine de bakımlarını vs. yaptır.

Sisteme herhangi bir takviye yapamam.
Sadece işletim sistemi olarak değişiklik yapmak istiyorum şu anki performansi vasat çünkü.
PC de SSD var yakin tarih de bad sector taramasi yaptim ama bulamamıştı.

Windows 7'ye gerek yok 8.1 iyi bende SSD ve RAM upgrade yaptım PC bayağı iyi temizlik ve RAM takviyesi yap yeterli olur ben Windows 10 kullanıyorum sorun yok.

Arkadaşlar elimde ki PC'ye takviye yapacak durumun olsa zaten önceki laptopumu tamir ettirip kullanırdım. Ben de biliyorum takviye yapıp RAM SSD almayi.
Ben size takviye acısından sormadim 8.1'e bile yetersiz kalıyor ne yapmam gerekiyor diye sordum.

Herhangi bir şey yaptırım yapamam bilgisayara sadece ışletim sistemi olarak Windows 7'ye geçmek daha iyi gibi gözüküyor, 8.1 de bile yetersiz kalıyor. Ayrica sistem 2×2 RAM 4×1 değil.

Müdür kur gitsin W7'yi madem. Zaten passmark testine 2011'de girmiş, W7'de bir sorun olma ihtimali çok düşük bence. 2016 ltsb kullanıyorum ben core 2 duo sistemde son derece akıcı.

Müdür kur gitsin W7'yi madem. Zaten PassMark testine 2011'de girmiş, W7'de bir sorun olma ihtimali çok düşük bence. 2016 LTSB kullanıyorum ben Core 2 Duo sistemde son derece akıcı.

Hocam malum Windows 7 kurulumu nereden bakson bir 5 6 senedir yapmıyorum nasıl yaparım ve nereden indirebilirim yardimci olursan sevinirim.

Hocam malum Windows 7 kurulumu nereden bakson bir 5 6 senedir yapmıyorum nasıl yaparım ve nereden indirebilirim yardimci olursan sevinirim.
Temiz İso paylaşımları oluyor bu sitede ama ben windows iso downloader programından indirmiştim. Sonra sunucular kapandığından sanırım artık inmiyor. O programda artık sadece ağustos 2018 tarihli W7 var ben ondan mavi ekran almıştım. Forumda ara sağlam iso dosyasını.

Usb falan uğraşmak istemezsen wintohdd isimli bir program var, bunu kurup windowsu yeniden yükle diyorsun ve isoyu gösteriyorsun(d diskine atmanı ve ordan göstermeni öneririm isoyu), c sürücüsü otomatik saçiliyor ordan next next şeklinde kurabilirsin.
Usb ile yapacaksan rufus ile iso yu belleğe yazdırman lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı