Asus K54L Laptop OnBoard Ekran Kartı Değişir mi?

AnarionV

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Benim sorum laptoptaki onboard ekran kartı değişir mi? Eğer değişirse istediğim ekran kartı GT680M modeli. Laptop Asus K54L. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Teşekkürler arkadaşlar. Harici ekran kartı taktırıcam zaten laptopu masaüstü gibi kullanıyordum.

Teşekkürler arkadaşlar. Harici ekran kartı taktırıcam zaten laptopu masaüstü gibi kullanıyordum.
O iş de çantada keklik değildir. İçine girdiğinde anlarsın. Öncelikle hangi marka ve model dizüstü kullandığın önemli. Hızlı pci girişi yoksa fazla verim alamazsın. Eski WiFi girişli dizüstülerde verim çok düşük.

Pci girişim var ve eski WiFi giriş ne demek onu anlamayadım. Yardım ve anlayışınız için teşekkürler. Bu arada harici ekran kartından kastım laptop dışında yapılacak işlem yani ekran kartını laptop içine değil de dışına bağlamak(masaüstü bilgisayarlar için ekran kartı).

Egpu konusundan söz ettiğinizi biliyorum. Masaüstü ekran kartını laptopa bağlama işlemi. WiFi girişi düşük hız ise yüksek verim alamazsınız. Hız standartları nedir tam bilmiyorum ama 4g kart pCi yuvasına ya da iş bilgisayarlarında sık görülen yuvalara takarsanız verim çok düşük kalır. wiFi yuvası eski hızı destekliyorsa verim düşük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…