Asus K555 menteşe kırılması

Merhaba,
9 aylık Asus K555LB-XO108D model notebookum var durduk yere menteşesi kırıldı. İnternette okudum kronik sorun gibi görünüyor. Şu an kapatmaya çalışınca plastik parçalar dökülüyor. Yetkili servise vereceğim ama cihaza SSD ve RAM takviyesi yapmıştım garanti kapsamı dışında bırakırlar mı daha önce ASUS servisiyle tecrübesi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Fikri olan yok mu arkadaşlar?

Merhaba hocam aynı sorun benimde başıma geldi cihaza ssd takmıştım, sen ne yaptın servis garanti kapsamında işlem yapmış mıydı sorunu nasıl çözdün.

Merhaba hocam aynı sorun benimde başıma geldi cihaza ssd takmıştım, sen ne yaptın servis garanti kapsamında işlem yapmış mıydı sorunu nasıl çözdün.
Merhaba hocam ssd bende de vardı ama söküp verdim yine de anladılar kasa açılmış dedi ben de evet ram ve ssd eklemiştim açtım zaten bunun benim sökmemle alakası yok kronik sorun olduğunu bilmeyen yok dedim 5 gün içinde garanti kapsamında yaptılar sıkıntı olmadan.

Merhaba hocam ssd bende de vardı ama söküp verdim yine de anladılar kasa açılmış dedi ben de evet ram ve ssd eklemiştim açtım zaten bunun benim sökmemle alakası yok kronik sorun olduğunu bilmeyen yok dedim 5 gün içinde garanti kapsamında yaptılar sıkıntı olmadan.

İstanbul dışında olduğum için servise kargoyla göndereceğim, umarım ikna edebilirim. Herhangi bir zorlama falan olmadan durduk yere nasıl kırıldılar anlam veremiyorum birde arka kapağa baskı yapıyor açılıyor menteşe değişimi sonrası kapağı değiştirmişler miydi hocam.

İstanbul dışında olduğum için servise kargoyla göndereceğim, umarım ikna edebilirim. Herhangi bir zorlama falan olmadan durduk yere nasıl kırıldılar anlam veremiyorum birde arka kapağa baskı yapıyor açılıyor menteşe değişimi sonrası kapağı değiştirmişler miydi hocam.
Aynen hocam ekranın arkasındaki kapak filan da değişmişti komple.

Aynen hocam ekranın arkasındaki kapak filan da değişmişti komple.
Ben de aynı sorunla karşılaştım, ilk aldığımda kapatırken bazen çıt sesi geliyordu ekranın sağ alt köşesi de hafif açıktı iki defa istanbul servise gitti kabul etmediler normal dediler. Neredeyse sürekli masanın üzerinde sabit duruyor kapağı çok nadir kapatıyorum ama buna rağmen monitörün iki köşesi de açılmaya başladı iyice, şu an Ankaradayım bugün servise gitmeyi düşünüyorum ssd de takmıştım umarım bana da sorun çıkarmadan yardımcı olurlar. Siz teslim ederken teknik personel ile görüşebildiniz mi?

Ürünü servise gönderdim arkadaşlar, SSD Takmıştım onu çıkarttım DVD Sürücüyü taktım garanti dışı kaldığı bariz belliydi eksik vida falan bile vardı. Kargo ile gönderdim internet sitesinde bir alan var zaten bunun için. Yaklaşık 10 gün içerisinde geldi kapağı menteşeyi falan değiştirmişler, orjinal windows10 kurmuşlar (HDD'yi temizlemişler tabi) Bios update yapmışalr fanları temizlemişler ücretsiz kargo ile 10 gün sonra ürün geldi. ASUS çok ilgili, müşteri hizmetleri ile uğraşmayın mail atın hemen cevap veriyorlar zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı