Asus K555LN X0364H ve Ekipmanlar Siparişteler

MetehanKlc

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
314
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. An itibariyle siparişimi verdim. Bilgisayar ve ekipmanları yazıyorum:
- Asus K555LN XO364H
- Logitech G300S
- Logitech H150
- HP Value Backpack 16''
Bunları sipariş vermiş bulunmaktayım. Ürünler sizce nasıl? Toplamda yaklaşık 2070-2080 liraya denk geliyorlar. Ben şu an çok sevinçliyim anlatamam. Umarım moralimi bozmazsınız :D 550JK'yı almadım. Bilerek. Yani ''Keşke onu alsaydın'' falan demeyin. :) Sonuçta bu 8Gb ram'li , Win8.1 orjinal ve 1Tb HDD'si var. Performansı biraz daha düşük ama olsun :)
Bir de bunların dışında alınacak bir şeyler var mıydı ekipman olarak ? Heyecandan unutmuş olmayayım da :D Geri dönüşü olmayan bir yol sonuçta. Teşekkürler @Recep Baltaş @Silinen üye
 
Deme demişsin ama keşke X550jk alsaydın, G300S ben de kullanıyorum ve gayet kaliteli bir fare.
 
İyi o zaman :) İçim rahatladı doğrusu. Çok tereddütte idim. Hafta sonuna kadar hepsi elimde olacak hayırlısı ile. Bir inceleme de yaparım bilgisayarın inşallah :)

Şu an XO364H'den yazıyorum. Şunu diyebilirim ki gerçekten doğru seçimi yapmışım :) Yakın zamanda da incelemelerini yapacağım. Yetkililerden konunun kilitlenmesini istiyorum. Daha fazla yoruma gerek yok. Moral bozucu yorumlarda çıkabilir sonuçta.
 
@Sweet Leaf yorum için teşekkürler :) Çanta da beraberinde gelmişti. İnceledim bir, öyle kötü değil aslında. Genişlik olarak da içine 3-5 lise kitabı sığar durumda :) Laptop koyma bölümü cırt cırtlı. O da iyi olmuş bence. Kaliteliye benziyor. Ön tarafında da 16x10 (yaklaşık tahminim.) bir cep var. Telefon, usb bellek vs. koyabilirsiniz. Bilgisayarı gerçekten çok beğendim. Bir tek kusuru çıktı (Genel imiş sanırsam - yaşayan varmış-) boşluk tuşu basmama hissi veriyor. Bir değişik yani, basarken biraz üstünde durarak, yani hafif sert dokunmak gerekiyor. Ancak ona da zamanla alışacağımı düşünüyorum. Onun dışında klavyede problem falan yok.
Isınma ise normal (internette gezme, aynı anda 5-6 seçme açık iken arkada da bir güncelleme var iken) sıcaklıkta. Yani üst tarafı soğuk-serin , altı ise üste göre biraz daha az soğuk. Ürünü aldığıma kesinlikle memnunum, bundan eminim :)
 
O H150 denilen kulaklıkla 8 saat kulağımda yapışık dolaşıyorum. Dostum alınma seni üzmek istemem ama sizce nasıl diye sorduğundan yazıyorum. Açıkçası çok dandik. Kulağı terletmiyor ama kaşındırıyor. Ama fiyatına göre gayet f/p.
 
@Grapis zaten kulaklığı alamadım maalesef. Önermiyor musunuz? Hafif olduğu, kulağı sıkmadığı için alacaktım. Diğer headset tarzlar kulağı havasız bırakıyor. O tip düşünmüyorum zaten.
 
Hayirli olsun. Bende ayni pcden almayi planlıyorum. Belki firsatin oldu veya olmadı, benim merak ettiğim konu watch dogs,assassin's creed vb gibi oyunlardaki performansi nasildir veya high seviyede olmasa bile normal duzeyde oynanabilir mi. Insallah cevabin olumlu olur.
NOT: Tabiki bu konuda bilgisi olan kisilerde cevap verirse sevinirim. Konu acmak yerine buraya yazarak kirlilik yapmak istemedim
 
@Grapis zaten kulaklığı alamadım maalesef. Önermiyor musunuz? Hafif olduğu, kulağı sıkmadığı için alacaktım. Diğer headset tarzlar kulağı havasız bırakıyor. O tip düşünmüyorum zaten.
Dostum uzun süreli kullanımda terleme ve kaşıntı yapıyor. Ses kalitesi gayet iyi. Eğer bütçen varsa oyuncu kulaklığı almanı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı