ASUS K555UB-XO093T vs CASPER CN-V5K6200A

007 Jets

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben 1-2 hafta içinde yeni bir laptop alacağım. Bütçem en fazla 2100 TL. Bu iki dizüstü bilgisayar dikkatimi çekti. Sizce hangisini almalıyım?

CASPER CN-V5K6200A CORE İ5 6200U 2.3GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK

ASUS K555UB CORE İ5 6200U 2.3GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK

Casper 300 TL kadar daha ucuz. Sizce 300 TL fazla verip ASUS modelini almaya değer mi? Yoksa Casper'ı mı alayım? Bunun gibi özelliklerde daha cazip bir notebook bulursanız da önerebilirsiniz. Teşekkürler :)

Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi laptop Asus X550JX'dir tartışmasız. Ayrıca 10.000TL lik Casper laptop olsa 1.500TL'lik Asus'la yarışa bile giremez. Casper dünyanın gelmiş geçmiş en leş markasıdır 2 tane laptopunu kullandım, tabii 2'sini de kalorifer olarak kullandım, tek güzel tarafı çok güzel stres attırmaya yarıyor, saçma sapan sistem isteyen oyunlarda bile müthiş ısınarak kasma yaratıp sağa sola saldırarak bişeyler kırma veya bi yerlerimi yaralamaya yarıyodu bu da güzel stres sinir yapıyodu. 2 laptop da yok şu an cs 1.6yı bile kaldırmayan saçma sapan bi dell laptopum var ama gel gör ki casperlardan daha kötü sistemi olmasına rağmen çok çok daha memnunum. Kısacası kime sorarsan sor, ne kadar araştırırsan araştır; dünya üzerinde 1 kişi bile casper laptopu geçtim casper markalı sakız olsa dahi önermez.
Ayrıca şöyle birşey var ki bunu çok iyi gözlemlediğimi düşünüyorum, bu işten anlayan arkadaşların da beni doğrulayacağına inanıyorum; örneğin normalde 500TL'lik olan bir alet, aynısı gibi olanı casper 150 liraya piyasaya sunar, müşteri de der ki: 'işte bu 2000TL'lik bir bilgisayar ama bu fiyatta diğerlerinden kat kat daha iyi.' !? piyasada böyle iş yapıyor bu marka. Adı batsın iğrenç, leş, berrrrbat ötesi her ürünü bıraksan sabaha kadar sövebilirim. İşte böyle casper konusu açılınca önünü alamıyorum saydırdıkça saydırıyorum kusura bakma senin konunu da mahvetmek istemezdim.
En başta tavsiye ettiğim laptop Asus X550JX harika bi üründür gerçekten bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi laptoptur çok fazla araştırdım çünkü, bu hafta içi veya haftasonu bunu çok yakın bi arkadaşımıza alıcaz Eksen'den, internetten videolarını da izleyebilirsin GTA V gibi oyunlarda high grafiklerde bile çok çok iyi performans gösteriyor, bide SSD takarsan bırak kendi yürüsün gitsin zaten laptop. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı