Sensor 3 Plus comfort hassas cilt için uygun mudur?

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 136
Makaleler
3
Merhaba, büyük beklentiyle aldığım fakat hayal kırıklığına uğradığım gillette Proglide'dan sonra yeni bir jilet arayışına geçtim. Sanırsam klasik sensor 3'ün üstü bir model. Dolayısıyla radarıma girdi. Hassas cilt için uygun mudur? Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Eğer hassas cilde uygun bundan daha iyi jilet varsa da önerilere açığım. Skinguard sensitive hariç.

@Mephistopheles @Maxtoric @WAR10CK Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, büyük beklentiyle aldığım fakat hayal kırıklığına uğradığım gillette Proglide'dan sonra yeni bir jilet arayışına geçtim. Sanırsam klasik sensor 3'ün üstü bir model. Dolayısıyla radarıma girdi. Hassas cilt için uygun mudur? Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Eğer hassas cilde uygun bundan daha iyi jilet varsa da önerilere açığım. Skinguard sensitive hariç.

Hassas cilt için hassas jellerden alıp denediniz mi? Genelde çoğu jilet keser geçer zaten hassaslığa bakmaz. Markalar bunun için jeller üretiyor.

Hassas cilt için hassas jellerden alıp denediniz mi? Genelde çoğu jilet keser geçer zaten hassaslığa bakmaz. Markalar bunun için jeller üretiyor.
Evet, ona rağmen tahriş etti. Hatta @Mephistopheles önermişti. Nivea'nın sensitive jel'ini kullanıyordum. Konu şuydu:

Jel ile pek alakası olduğunu sanmıyorum, Mach 3 başlıklı konumda da yazışmıştık zaten. ProGlide'ın yara içinde bıraktığından şikayet edenler vardı.

Ama Sensor 3 Plus Comfort ile alakalı internette çok bir bilgi bulamadım. Sizin bilginiz var mı?

Evet, ona rağmen tahriş etti. Hatta @Mephistopheles önermişti. Nivea'nın sensitive jel'ini kullanıyordum. Konu şuydu:

Jel ile pek alakası olduğunu sanmıyorum, Mach 3 başlıklı konumda da yazışmıştık zaten. ProGlide'ın yara içinde bıraktığından şikayet edenler vardı.

Ama Sensor 3 Plus Comfort ile alakalı internette çok bir bilgi bulamadım. Sizin bilginiz var mı?
Skinguard deneyebilirsiniz. Sensor 3 için ayrı bir hassas model vardı ancak piyasada yok. Skinguard'a bir bakın.

Alınır, ürün, hassas ciltlerde test edilmiş ve "ultra-gentle" olarak adlandırılıyor.
Jeli bol sürün ve tıraştan sonra nemlendirici uygulayın. Sıfır tahriş.

Alınır, ürün, hassas ciltlerde test edilmiş ve "ultra-gentle" olarak adlandırılıyor.
Jeli bol sürün ve tıraştan sonra nemlendirici uygulayın. Sıfır tahriş.
Umarım dediğiniz gibi sonuç alırım, Sensitive olan jiletleri de almak istemiyorum çünkü tahriş olmaması için iyi traş etmediğini söylüyorlar. Geriye pek bir seçenek kalmıyor.

Mach 3'ün de çok iyi performans verdiğini söyleyenler var ama forumda bir arkadaş benim gibi hassas ciltli olan birisi tahriş ettiğini söylemişti. Hatta kendisi bu yüzden bana Sensor 3 önermişti ben de bir üst modeli olduğunu düşündüğüm bu modeli gözüme kestirmiştim. Bununla ilgili bir bilginiz var mı?

Benim maalesef bir tecrübem yok bununla ilgili. Hassas bir cildim olmadığı için öyle bir arayışa girmedim hiç ama ProGlide'ın o kadar kötü tahriş etmesi beni şaşırttı açıkçası. Umarım bu modelde aradığınızı bulursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı