Asus K556UQ performans sorunu

LOL, FPS'i çok değişken bir oyun, Aram haritası özellikle öyle. Ama 30'lara düşmemesi lazım yinede. Isınma kaynaklı bir sorun olabilir belki.
Bende yeni aldım ama şimdiden belli etti. Çok kötü bir ürün. Aldığıma o kadar pişmanım ki. Güncelleme filan yüklenmesini bilmiyorum. Ne yapmam lazım. Yeni sürümler filan mı yükleyecem

Yardımcı programlar aracılığıyla oyun esnasında işlemcinin ve ekran kartınızın ısısını kontrol edin. Ayrıca bu kasmalar sırasında işlemci frekansını da kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bende yeni aldım ama şimdiden belli etti. Çok kötü bir ürün. Aldığıma o kadar pişmanım ki. Güncelleme filan yüklenmesini bilmiyorum. Ne yapmam lazım. Yeni sürümler filan mı yükleyecem
Nvidia'nın ''Geforce Experience'' programı yoksa, onu indir. Ekran kartı güncellemelerini sana otomatik olarak bildirir ve istediğin zaman yüklersin. Bunun dışında oyunları prize takılı vaziyette, yüksek performans güç ayarında oyna.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı