ASUS K55VD bilgisayara SSD takılır mı?

Bütçe
400

hEgemen

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarım çok yavaş olduğu için bir SSD almak istiyorum ama bilgisayarıma uyar mı girişi var mı? Bilmiyorum. Bu tarz şeylerden çok anlamadığım için sormak istedim sonra elimde kalmasın SSD. Bir de internette bir şey gördüm M.2 SSD girişi olmayan bilgisayarlara CD yerini çıkartıp bir giriş takıyorlar o nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim. Yazım hataları yüzünden özür dilerim umarım yardımcı olabilirsiniz. ASUS K55VD
Almak istediğim HDD SanDisk 240GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-240G-G26

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım çok yavaş olduğu için bir SSD almak istiyorum ama bilgisayarıma uyar mı girişi var mı? Bilmiyorum. Bu tarz şeylerden çok anlamadığım için sormak istedim sonra elimde kalmasın SSD. Bir de internette bir şey gördüm M.2 SSD girişi olmayan bilgisayarlara CD yerini çıkartıp bir giriş takıyorlar o nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim. Yazım hataları yüzünden özür dilerim umarım yardımcı olabilirsiniz. ASUS K55VD.

CD yerini çıkarıp bir aparat ile SSD bağlayabilirsiniz fakat o zaman tam verim alamazsınız. HDD'yi çıkartıp yerine SSD takın HDD'yi de CD yerine takın o şekilde tam verim alırsınız. Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Bu iki ürünü almanızı öneririm 400 liraya 240GB yerine 480GB SSD olabiliyorsunuz sadece bütçeyi 30 40 lira zorlayın.

Bilgisayarım çok yavaş olduğu için bir SSD almak istiyorum ama bilgisayarıma uyar mı girişi var mı? Bilmiyorum. Bu tarz şeylerden çok anlamadığım için sormak istedim sonra elimde kalmasın SSD. Bir de internette bir şey gördüm M.2 SSD girişi olmayan bilgisayarlara CD yerini çıkartıp bir giriş takıyorlar o nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim. Yazım hataları yüzünden özür dilerim umarım yardımcı olabilirsiniz. ASUS K55VD
Almak istediğim HDD SanDisk 240GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-240G-G26
Notebook'un SATA3 destekliyor performanslı bir şekil de kullanırsın takacağın SSD'yi ama takacağın yer HDD'yi çıkaracağın yer olacak. İstersen HDD'i de DVD yerine alacağın aparatla takıp kullanabilirsin. Bahsettiğin ürün bunlar hangisi uygunsa onu almalısın biri 12.7mm diğeri 9.5mm kapak boyu.
12.7mm Alfais Al-4717 12.7 mm SATA HDD Harddisk Caddy Kızak Kutu Laptop SSD Notebook Ikinci HDD Takma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
9.5mm Alfais Al-4716 SATA HDD Harddisk Caddy Kızak Kutu SSD Notebook , İkinci HDD Takma, 9.5 mm : Amazon.com.tr: Bilgisayar

CD yerini çıkarıp bir aparat ile SSD bağlayabilirsiniz fakat o zaman tam verim alamazsınız. HDD'yi çıkartıp yerine SSD takın HDD'yi de CD yerine takın o şekilde tam verim alırsınız. Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Amacım öyle yapmak zaten. Attığınız SSD bilgisayarıma uyar mı?
Notebook'un SATA3 destekliyor performanslı bir şekil de kullanırsın takacağın SSD'yi ama takacağın yer HDD'yi çıkaracağın yer olacak. İstersen HDD'i de DVD yerine alacağın aparatla takıp kullanabilirsin. Bahsettiğin ürün bunlar hangisi uygunsa onu almalısın biri 1.7mm diğeri 9.5mm kapak boyu.
12.7mm Alfais Al-4717 12.7 mm SATA HDD Harddisk Caddy Kızak Kutu Laptop SSD Notebook Ikinci HDD Takma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
9.5mm Alfais Al-4716 SATA HDD Harddisk Caddy Kızak Kutu SSD Notebook , İkinci HDD Takma, 9.5 mm : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bilgisayarıma hangisinin uyduğunu nasıl anlayabilirim?

Ben de K55VD kullandım. SATA SSD takabilirsiniz. HDD'yi çıkartıp takmıştım ben. İki ya da üç vida açılınca takılabiliyordu. DWD yerine de takmak mümkün olabilir ancak HDD ömrünü tamamlamadıysa yapılabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı