Asus K55VD Mavericks IOBluetoothHCIController takılma

vet.hek

Hectopat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Asus K55VD var. Mavericks yükleme yapıyorum, tekrar başlattıktan sonra ekrandaki yere geliyor sonrası siyah ekran.

vwbwSRq.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Clover ile boot ediyorsanız Options > Graphics Injector altından Inject Intel seçeneğini kaldırın. Akabinde de GPU'nuza uygun ID'yi girin:

Intel HD Graphics IGPlatfomID Veritabanı | Technopat Sosyal

Recep bey, Inject Intel seçeneğini kaldırmadığım zaman kurulum ekranı bile gelmiyor. Dediğiniz işlemi öncesinde yaptım zaten. Sistem kuruluyor fakat takılma kurulu olan diskten tekrardan başlatınca şekilleniyor, ülke seçimine gelemiyorum. Nvidia ve intel kextlerini sildim, ID=01660003, 01660004 ve GraphicsEnabler=Yes/NO komutlarını girdim yine aynısı oldu. 50 den fazla kurulum yaptım ama başaramadım :( hep aynı yerde takıldım. Chameleon Bootloader da giremedim denemediğim tuş kalmadı, yoruldum kurmaktan vazgeçtim ileride bir gün deneyeceğim. İnşallah Asus K55VD ye kurulum yapmayı başaran olur.

Merhabalar
Sanırım ben de aynı yerde takıldım. makine asus n550jv
0

Sonra bu sayfada bahsedilen ayarları yaptım bu defa ekranda böyle iki resim dönüşümlü olarak çıkmaya başladı.
0
0

Sorun nedir? Nerede hata yapıyorum? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı