Çözüldü Asus K55VD-SX640H Boot Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar yaptım Bu resim temsiliydi hemen anlatayım:F2 ile bios a giriyoruz.
Security Bölümünde Security boot'u disable yapıyoruz.
F10 ile ayarları kaydedip çıkıyoruz.

Tekrar F2 ile bios a giriyoruz.
Boot bölümünde launch csm yi enable yapıyoruz.
F10 a basıp kaydedip çıkıyoruz.

Sonra ESC tuşu ile boot menüyü açıyoruz. Orda CD-Rom dahil her aygıtı görüyoruz.
CD-Rom u seçip kuruluma başlayabiliyoruz. Saygılarımla^^

Arkadaşlar Çok acil bir sorunla karşılaştım hemen yardım edin yoksa oyucaklar beni bilgisayara Windows 7 yüklüyorum nedeni ablam windows 7 yükle ve başka bir şeye karışma dedi. Ama windows 7 yüklemeye başladım ilk olarak Yerel Disk C yi biçimlendirdim sonra yükle tuşu gelmedi altta Windows 0 Diski 4 bölümüne yüklenemez(Ayrıntıları göster) diye bur seçenek geldi ve buraya bastığımda Windows bu diskete yüklenemez.Seçilen disk GPT bölümü stilinde diyor burada ne yapıcam? Windows 8'i de sildiğim için laptop hiç açılmıyor lütfen yardım edin^^

Eğer önemli dosya yoksa bütün birimleri silip yeni birim oluştur de. Sonra ilk Birimi 100.000 MB yap. İkinci birime rakam girme, kendi kalan bölümü atasın. İlk birimi seç ve kur...

Evet abi sorun çözüldü Windows 7'yi kurdum şu anda güncellemeleri kuruyorum herkese çok teşekkür ederim^^

Gocam merhabalar. Benim k55 v model asus laptobum var ama cd'den başlatamıyorum. Bu yüzden de format atamıyorum. Yardımcı olabilrseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim Allah senden razi olsun lanet K55 serisi diger laptoplardan farkli bootlandigi icin internette tek senin cozumun var. Cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…