Çözüldü Asus K55VD-SX640H Boot Sorunu

• Konuyu başlatan 115
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 33.755
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bende de single language kuruluydu. Memnundum aslında ama nedense bilgisayarı kapat dediğimde hiç bir tepki vermiyordu. Çözümünü bulamadım. Burdaki linklerden 64 bit olanı indirdim kuruluma baslıyordu ne güzel. Şimdi kur diyordum ürün anahtarı hatası geliyordu aynı şekilde. Ürün anahtarı falanda girmemiştim. Sonra Windows 8 aio ingilizce indirmiştim. Onunla kuruluma başladım sıkıntısız kurdum pro 64 bit. Forumdaki etkinleştirmeyi kullanarak sorunsuz şekilde de etkinleştirildi. Sıkıntısız kullanıyorum şuan.

Bende böyle bir problem yok ama windows 8'i kuramıyorum şimdide bios ekranına gelemiyorum (secure boot devre dışı bırakınca)^^

BIOS'a girememenin nedeni bilgisayarı kapatıp açman. BIOS'a girebilmek için bilgisayarı yeniden başlatman lazım. Windows 8'de işler böyle yürüyor.

Abi dediğin gibi Bios'a girdim sonra bilgisayarı yeniden açıp kapadım ve bilgisayar açılınca hemen F8 e durmadan bastım ama bir şey çıkmadı^^ Nasıl boot edicem?

Abi Bios'ta Fast Boot diye bir şey var ve şu anda aktif devre dışı yapıp deneyince de olmuyor. Kaç gündür yapamadım şunu ya :(

Belki Boot tuşu F8 değildir. ESC yi ve F11 dene. Yukarıda belirttiğim tuşları denedin mi ? Eğer denendiyse, BIOS'ta doğrudan Boot etme ayarı varsa oradan dene. Yada 1. ye Boot etmek istediğin bileşeni seç.

Belki Boot tuşu F8 değildir. ESC yi ve F11 dene. Yukarıda belirttiğim tuşları denedin mi ? Eğer denendiyse, BIOS'ta doğrudan Boot etme ayarı varsa oradan dene. Yada 1. ye Boot etmek istediğin bileşeni seç.

DVDROM'u 1.seçeneğe alamıyorum o sorun zaten...

- - - Güncellendi - - -

Boot seçeneklerinde şöyle bir resim çıkıyor
f479f1897e1b35a559905ac61dde9f8d.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı