ASUS kalitesi için 700 TL fark ödemeye değer mi?

Detaylıca bakmak lazım. Mesela bir arkadaş "birisi GSync, diğeri FreeSync" yazmış. Önemli bir detay. Nvidia ekran kartın varsa GSync, AMD ekran kartın varsa FreeSync yüzünü güldürür. Aynı şekilde yüksekliğini, şeklini, şemalini ayarlayabilmek de rahat ettirir. O 1ms'ye takılma, ben 20ms'yi bile hissedemiyorum.

ASUS her zaman daha kalitelidir.
Daha kalitelidir elbette ama Acer de dandik değil. Bu karşılaşmada kaliteye takılmamak lazım bence. Asus, Acer'in üstüne 700 kağıt koydurtacak kadar da kaliteli değil.

Tek olay "ASUS kalitesi" değil ama burada. Monitörün yüksekliğinin ayarlanabilmesi gibi faktörler var en basitinden. Ama 1 ms MPRT değerine sahip bir monitör almak istediğinize emin misiniz? Ne için kullanacaksınız?
Genellikle fps tarzı oyunlar(cs:go,overwatch,warzone) oynuyorum ama bu aralar Witcher 3’e sardım.Rekabetçi oyunlarda profesyonel olarak oynamıyorum.
Sık sık dizi izlerim.
Farklı model al.
Önerebileceğiniz bir model var mı ?
Farklı model al.
Önerebileceğiniz bir model var mı ?
Ekran kartına göre seçim yapmalısın bence çünkü biri G-Sync diğeri Freesync destekli.
Nvidia ekran kartım var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı