ASUS kalitesi için 700 TL fark ödemeye değer mi?

Ekran kartının ne olduğunu bilmiyorum fakat ekran kartına göre seçim yap. Tabii ki kartların da G-Sync veya FreeSync varsa. Monitörlere bakmadım fakat çerçevesi senin için önemli ise inceliklerine, daha sonra monitörün ekran kısmının yukarı aşağı hatta sağa ve sola doğru ayarları varsa onları alabilirsin. Cidden güzel oluyor. Eğer bu bahsettiklerim ASUS'ta varsa onu al derim. Hem daha kaliteli bir mal almış olursunuz hem de daha da özellikli bir monitör. Fakat bunlar yoksa Acer alın. Hatta arada ki o 700 TL'ye ikinci monitör de alabilirsiniz 60Hz.
 
Bence arada ki fiyat farkını verecek imkanınız varsa verin derim. 144Hz bir monitör alıyoruz sonuçta. İleri de yükseltmesi zor bir monitör. Bir üstü 240Hz. Tasarımlarına baktığımız da ASUS'un çok daha iyi olduğunu görebiliriz. Acer monitör bana daha çok ofis için gibi geldi. ASUS ise tam olarak oyun monitörü. Ayrıca internetten daha ucuza bulabilirsiniz bence bu monitörleri. Arada ki fiyat farkını 300-400 e düşürürseniz başka siteler de. Direkt alın derim. Bir kez alıyoruz. O da iyi olsun düşüncesindeyim.
 
Aynı hızı basan iki araba düşün
Marka önemli, önemli de. Monitör'ü Vestel alırsak bilgisayarın sağlığı mı etkileniyor ne oluyor, ne alaka bilgisayar sağlığı?

Aynı hızı basan iki araba düşün biri Reno diğeri Toyota niye Toyota tercih ederler araba yıpranmasın uzun ömürlü olsun diye bu da öyle bir şey.
 
Monitörün kaliteli kalitesiz denmesinin sebebi zaten bu ekranın ısınması gibi etkenler.

Tamam o ısınma monitör için geçerli.
1590153015250.png

Bilgisayarın sağlığı ne alaka onu anlamadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı