ASUS klavye önerisi

• Konuyu başlatan kruzer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 137

kruzer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS ekosistemi kurmayı düşünüyorum. Klavyenin kablosuz olması önemli ve 3 seçenek var. Sizce hangisi alınır?

Merhaba, ASUS ekosistemi kurmayı düşünüyorum. Klavyenin kablosuz olması önemli ve 3 seçenek var. Sizce hangisi alınır?

Ekosistemden kazanç? Apple kursanız anlarım da ekipmanlarda o kadar gereksiz ki. Chilkey ND75 varken suratına bakılmaz şunların.

Ekosistemden kazanç? Apple kursanız anlarım da ekipmanlarda o kadar gereksiz ki. Chilkey ND75 varken suratına bakılmaz şunların.
Çok haklısınız bir kazanç yok, Apple ekosistemi zaten mevcut ve bir noktada doyum oranı yükseliyor tabiri caizse. Bu klavye bütçeye göre en iyisiyse değerlendirebilirim.

1.Linkteki Scope II 96 al geç.
Diğer Scope 2 ile ses farkı mı var sadece onu anlamadım.

Çok haklısınız bir kazanç yok, Apple ekosistemi zaten mevcut ve bir noktada doyum oranı yükseliyor tabiri caizse. Bu klavye bütçeye göre en iyisiyse değerlendirebilirim.

Boyutu sizin için uyuyorsa en iyilerinden biri. Geçmişte açılan konulara bakarsınız zaten ne kadar önerildiğini anlarsınız.

Diğer Scope 2 ile ses farkı mı var sadece onu anlamadım.
Hocam linkte açıkça UK yazıyor. Yani enter tuşu büyük olsa da, tuşların üzerindeki nokta, virgül, ş, i, ğ gibi Türkçe karakterlerin yerleri ve özellikle @, işaretlerinin yerleri farklıdır. Ezbere yazıyorsan sorun değil ama tuşlara bakarak yazıyorsan seni deli eder.

Ayrıca ilk linkteki modelden neredeyse 2000 TL daha pahalı ve bu farka değecek bir upgrade sunmuyor.

Scope 2 alabilirsiniz, ben de kullanıyorum güzel. Falchion boyut açısından tercihim olmazdı ancak boyutu sorun değilse falchion'da olabilir.

@ca9an Hocama katılıyorum. Zamanında Razer ekosistemi kurup pişman olmuş biri olarak konuşuyorum. Neden daha önce Aula gibi markalarla, Wraith gibi sitelerle karşılaşmadım diyorum. Şu an çok daha iyi markalar var Akko, MCHOSE gibi.

Epomaker'ı unuttuk.

@Mando9098 Şimdi siz pişman oldunuz diye karşı tarafta pişman olacak diye bir şey yok hocam. Ha o markanın ürünleri genel olarak kötüyse tartışılabilir ancak ASUS'da dün kurulmuş bir marka değil. Zevkler farklıdır.

@Mando9098 Şimdi siz pişman oldunuz diye karşı tarafta pişman olacak diye bir şey yok hocam. Ha o markanın ürünleri genel olarak kötüyse tartışılabilir ancak ASUS'da dün kurulmuş bir marka değil. Zevkler farklıdır.

Aldıgım ürünler o dönemde Razer'ın en gözde ürünleriydi, ucuz ürünler değildi. Pişman oldugum konu daha iyilerini gördükten sonra oldu. Yetermi yeter ama ASUS gibi Razer gibi hatta MSI gibi markaların ekipmanları artık alınmaz. Bu ve bu gibi Forumlarda'da kimse kolay kolay önermez. Eğer çok ciddi bir indirim yoksa.

SteelSeries kulaklık kullanıyorum öyle bir düşmanlıgım yok bu markalara ama eski kaliteleri yok ve sadece markaya para veriyorsun. @ca9an hocamın dediği gibi Apple olsa laf etmem hatta Samsung, Xiaomi falan da laf etmem ama bu ekipman işlerinde daha iyileri varken gidip SteelSeries, Razer, MSI, ASUS gibi markaların ekipmanlarını almak saçmalık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı