Asus Laptop DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Mavi Ekran

YigitCann

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
1 Ay önce satın almış olduğum Asus G550JK Laptopta CS:GO oyununu oynarken birdenbire takıldı ve 4-5 saniye sonra mavi ekran geldi. Sizce bunun sorunu ne olabilir ? Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yaşamazken sadece CS:GO'da olduğunu ayrıca belirtmek isterim. Bu hatanın nedeni, çözümü nedir ? Fotoğrafta da gösterdiğim gibi DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası sanırım. Bu ekran geldikten sonra %100 oldu ve PC kendini resetledi ve yavaşlama gerçekleşti ama bu sadece o esnada gerçekleşti, bilgisayarı tekrar açıp kapattığımda aynı yavaşlık yoktu normal hızındaydı.

20150703_185005.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs gireceğini pek sanmıyorum ama girebilir tabii. Ürünüm yeni olduğu için format atmak istemedim ki öncesinde de DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası almıştım. Rapor sonuçlarına göre bir cevap gelirse onları uygulacağım devam ederse formata yollarım :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı