Asus Laptop DVD yazarken yarıda kalıp hata veriyor

55aydın

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
25
Arkadaşlar merhaba. İkinci el ASUS marka laptop aldım. Adını da tam bilmediğim için CCleaner'ın üst kısmındaki bildiriye göre adını resmini koyuyorum.
Adsız.png

Bu bilgisayarı aldığımda CD-ROM okumuyordu aldığım yere götürdüm beş dakikada yaptılar okuyucuda sorun yok ama yazdırmaya gelince yaklaşık 5 dakika yazıyor ondan sonra başarısız oldu yazıyor yazdırmak istediğim de Windows 8.1 ISO dosyası. Şu ana kadar 12 DVD çöpe gitti. Nero Burning fayda etmedi bilgisayarı da geri vermek istemiyorum saatlerce açık kalmasına rağmen ısınmak nedir bilmiyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dönemin dizüstü bilgisayarlarının CD-DVD yazıcıları böyleydi. Yazım hızını düşürerek deneyebilirsin x8-x16 vb. gibi.
 
denedim olmadı hata raporuna bakmak hiç aklıma gelmedi hata raporunu paylaşırsam daha sağlıklı yardımcı olursunuz duyarlılığımız için telekkür ederim
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı