1.5 yıl önce ASUS K53 SV dizüstü bilgisayarı aldım. Bilgisayarında bios güncellemesiyle ilgili sorun oldu ve bir daha açılmadı. Doğru servise gönderdim. Anakartı değiştirdiler. Sonra geldiğinde ilk zamanlarda counter oynarken bilgisayarda bir anda mavi ekran gelmeye başladı. Biraz kurcaladım ve dahili ekran kartında çalışırken sorun yok fakat harici ekran kartına geçince kapanmaya başlıyor. Servise gönderdim ve hiç bir sorun olmadığını söylediler. Fakat harici ekran kartıyla film bile izleyemez oldum ve bu olayı kameraya kaydetip servise gönderdim. Fakat değişen birşey olmadı. Ta ki asus global sitesinde bu konuyu dile getirene kadar ve 2 gün sonra bir e-posta geldi :
Merhaba Osman Bey,
Servis merkezimize bildirimde bulunduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız.
B9N0AS76803339A seri numaralı cihazınıza RMA değişim/iade raporu düzenlenmiş olup, kısa sürede adresinize değişim/iade raporu gönderilecektir.
Değişim raporu ve faturanız ile satıcı firmadan yeni bir bilgisayar alabileceksiniz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Asus Technical Support Team
---------- Original Message ----------
From : osmanberber@windowslive.com
Sent : 29.12.2012 17:53:27
To : "tsd@asus.com.tw"
Subject : <TSD> Notebook K53SV
[CASEID=WTM2012123015221341]
Apply date : 12/29/2012 5:52:02 PM(UTC Time)
[Contact Information]
*Name : OSMAN BERBER
*Email Address : osmanberber@windowslive.com
Phone Number : *****
City : *****
*Country : Turkey[Türkiye]
[Product Information]
*Product Type : Notebook
*Product Model : K53SV
*Product S/N : B9N0AS76803339A
Place of Purchase : 1485 TL
*Date of Purchase : 2012/1/3
*Operating System : Windows 7 64bit
[Problem Description]
Computer continuously after the first repair nvlddmkm.sys error. Service was unable
to resolve this issue and constantly produces different excuses. Waiting for your help
in this regard.
bilgisayar böylelikle geri alınmış oldu. İnşallah senin başınada gelmez. 2 ay kadar uğraştım. BİOS güncellemesi yaparken pili tak ve tamamlanmadan sakın bilgisayarı kapatma.![]()
Tavsiyen için teşekkürler dostum ama sanırım senin bilgisayarın daha senin eline geldiğinde sorunluymuş zaten.
Bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak ayrıca. Bu kernel power sorunu ile ilgili internette okuduğum bazı kaynaklarda sorunun ani güç kaybından dolayı olabileceği dolayısıyla sorunun laptop'un güç kaynağı ile de alakalı olabileceğini okudum. Acaba böyle bir durum söz konusu olabilir mi ?
Son düzenleyen: Moderatör: