ASUS laptop servis maceram

Zenfone 6 model telefonum vardı iki defa değişim sağladı Asus. Telefonu servise gönderdim başka bir şey yapmadım. Corsair'e sadece mail attım böyle bir sorunum var şeklinde. Birkaç şey önerdiler, söylediklerini yaptım sorun düzelmedi. Artık bu modelden üretmiyoruz şu kulaklık ile değişimini sağlasak olur mu dediler olur dedim. Sonuç olarak ürüne garanti veriyorlar. Bir sıkıntı çıkarsa biz marka olarak bunu çözeceğiz anlamına geliyor. Gayet mantıklı bence.
Hocam eğer onarım yapamayacaklar ise o zaman yenisini verirler zaten. Hocam sizin kulaklık üretimi bittiyse yedek parça üretilmiyor olabilir. Bu yüzden yenisi vermişler olabilirler.

Hocam eğer onarım yapamayacaklar ise o zaman yenisini verirler zaten. Hocam sizin kulaklık üretimi bittiyse yedek parça üretilmiyor olabilir. Bu yüzden yenisi vermişler olabilirler.
Onarım yapamama mevzusu değil bu. Zaten yenilenmiş olarak tekrar satıyorlar kullanıcılardan gelen hasarlı ürünleri. Müşteriye verilen önemi gösteriyor bu değişim. Mesela Steelseries Türkiye'ye destek vermiyor, aldığın yere git kardeşim diyorlar. Olabildiğince uzak duruyorum o yüzden. Yeni verdikleri kulaklık ve eski kulaklığım. Yani yepyeni bir modele geçmedim. Asus tamir edemediği bir şeyi eminim değiştirecektir. İyi akşamlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı