theorder21
Hectopat
Fanlari temizlemek icin arkasini actigimda sag alt kosenin bos oldugunu gordum. Bilmedigimden soruyorum HDD takmak mumkun mu? Mumkunse nereye baglanilmasi gerek?
Fanlari temizlemek icin arkasini actigimda sag alt kosenin bos oldugunu gordum. Bilmedigimden soruyorum HDD takmak mumkun mu? Mumkunse nereye baglanilmasi gerek?
Eki Görüntüle 1872530
Eki Görüntüle 1872534
SATA girişi göremedim? M.2 SSD takabilirsiniz.HDD takabilirsiniz ama 2,5 inç olmalı.
SATA girişi göremedim? M.2 SSD takabilirsiniz.
Ya dostlar takılabilir diyorsunuz da nereye takacak anakartın resmi var. SATA yok. M.2 slotu var boşta. Takılır diyorsunuz ama nereye?
Bir ihtimal dedigim giristen varsa cihazdan o porta uygun kabloyla takilabiliyor. Bolgesel olarak cihazlarda kablo eksiklik fazlaligi olabiliyor. Aciyi kendi cihazimda cektigimden de biliyorum. İnternetten kaptopumda SATA var diye aldim SSDmi baktim yok o giristen var. MBX bilisim adli bir yerden yardim alip kablomu alip taktim, pasa pasa calisiyor.Ya dostlar takılabilir diyorsunuz da nereye takacak anakartın resmi var. Sata yok. M2 slotu var boşta. Takılır diyorsunuz ama nereye?
Evet biliyorum bir tane daha M.2 girisi oldugunu. Dediginiz yerde mavi seyin ustunde MB yaziyor. Yarin detayli bakarim yine kablolara filan.Sanirim FFC kablo girisi gordum.
Eki Görüntüle 1872687
Burayi yakindan ceker misin ve orada bir sey yaziyor mu?
Dikkat ettigim kadariyla bir de nvme ssd girisin var, haberin olsun.
Bir ihtimal dedigim giristen varsa cihazdan o porta uygun kabloyla takilabiliyor. Bolgesel olarak cihazlarda kablo eksiklik fazlaligi olabiliyor. Aciyi kendi cihazimda cektigimden de biliyorum. İnternetten kaptopumda SATA var diye aldim SSDmi baktim yok o giristen var. MBX bilisim adli bir yerden yardim alip kablomu alip taktim, pasa pasa calisiyor.
Eger attigim giris oysa var yani.
@theorder21 laptop marka model soylesen cok yardimci olacakti aslinda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.