ASUS laptoplarda kronik sorun var mı?

Tuğra Akın

Hectopat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop
Ben yeni bir ASUS laptop aldım.
Oyunlar ani FPS düşmesi sorunu olduğunda değişim veya iade istedim. Ve kabul ettiler. Ürünü değiştirmeyi düşünüyorum.
Fakat bu sorun ASUS'un modelli ile mi alakalı yoksa bana mı denk gelmiş?
ASUS laptoplarda olan bir sorun mu?
Sıcaklıktan olan bir sorun değil. 70-78 derecelerde bile oluyordu.

Kronik sorun ürünün tekinde değil genelinde olur. Kullanan birini tanımadığım için yorum yapamayacağım fakat vatan, Teknosa, MediaMarkt vs. kronik sorunlu ürün satması yasak bir dahakinde çıkarsa tüketici hakem heyetine gitmen gerekebilir.

Ayrıca VRAM darboğazı, ısınma sorunu vesaire olabilir. Mobil GPU'larda VRAM daha az çünkü.

Kronik sorun ürünün tekinde değil genelinde olur. Kullanan birini tanımadığım için yorum yapamayacağım fakat vatan, Teknosa, MediaMarkt vs. kronik sorunlu ürün satması yasak bir dahakinde çıkarsa tüketici hakem heyetine gitmen gerekebilir.

Ayrıca VRAM darboğazı, ısınma sorunu vesaire olabilir. Mobil GPU'larda VRAM daha az çünkü.

Zaten geneli için sormuş?

Oyunlar ani FPS düşmesi sorunu olduğunda değişim veya iade istedim. Ve kabul ettiler. Ürünü değiştirmeyi düşünüyorum.

Mühendislik hataları ile dolular, bir daha ASUS'a yaklaşacağımı düşünmüyorum.
HP Omen veya Lenovo bundan böyle.

Zaten geneli için sormuş?

Zaten kullanan birini tanımadığımı açıklamak için yazdım?

HP veya Lenovo bundan böyle.

Yani laptopta sıkıntı olmasa bile ASUS'un çok fazla kronik sorunlu ürünü var mesela monitörlerinde kronik sorunlar var sadece 1 tane modelinde değil neredeyse tamamında kronik sorunları var. Hiç yakışmıyor ASUS gibi bir markaya.

Sana denk gelmiş, ürünün bire bir aynısı bende var dediğin gibi öyle bir problemi yok ürünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Omen veya Lenovo bundan böyle.
Hocam arkadaşın attığı bilgisayarın aynısı var, daha önceki laptopum da Asus'tu 10 senelik. İkisi de gayet iyi. 10 senelik olan bile zamanına göre iyi oynatıyordu oyunları.

Hocam 6 GB VRAM de darboğaz olmaz diye biliyorum.

Cevap için sağ olun hocam ne zamandan beri kullanıyorsunuz.
Hocam yaklaşık 1 aydır falan kullanıyorum. Dediğim gibi bir sıkıntısı yok cihazın. Teknoloji işi şans biraz da :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı