ASUS laptoplarda kronik sorun var mı?

ROG serisinde hata olduğuna emin misiniz? Apple'ın tek rakibidir bence ASUS ROG serisi.

Hata var ama nadir her laptopta hata vardır hocam.

Güncelleme:
Sorunun kaynağını buldular anakart sıkışması mı neymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
müşteri hizmetleri de d
Üründe kronik sorun bulunmuyor, iki arkadaşım da sorunsuz kullanıyor F15 modelini. Ancak bütçe biraz daha arttırılırsa bu modele de bakabilirsiniz. Asus Rog Strix G15 G513RM-HF265 Ryzen 7 6800H 16 GB DDR5 RAM 512 GB SSD 6 GB RTX3060 15.6

Değişim yapmışlar, para iadesi zannetmişitm. Hayırlı olsun.
kendi müşteri hizmetleri de diyor f15 modeller sorunlu ozellıkle tuf serileri sorunlu diye. asus markasını bir daha asla tercih etmicem.

hocam asus tuf mu var sizde? değişim mi yaptınız?

Ben yeni bir ASUS laptop aldım.
Oyunlar ani FPS düşmesi sorunu olduğunda değişim veya iade istedim. Ve kabul ettiler. Ürünü değiştirmeyi düşünüyorum.
Fakat bu sorun ASUS'un modelli ile mi alakalı yoksa bana mı denk gelmiş?
ASUS laptoplarda olan bir sorun mu?
Sıcaklıktan olan bir sorun değil. 70-78 derecelerde bile oluyordu.
oyunlarda ani fps düşmesi yaşıyorum ben de dostum ve bu sürekli belli aralıklarla olan bir şey. çok sıkıldım. 2 sene olacak eylülde değişim ya da iade kabul ederler mi siz nasıl değişim yaptınız?

müşteri hizmetleri de d

kendi müşteri hizmetleri de diyor f15 modeller sorunlu ozellıkle tuf serileri sorunlu diye. asus markasını bir daha asla tercih etmicem.

hocam asus tuf mu var sizde? değişim mi yaptınız?

oyunlarda ani fps düşmesi yaşıyorum ben de dostum ve bu sürekli belli aralıklarla olan bir şey. çok sıkıldım. 2 sene olacak eylülde değişim ya da iade kabul ederler mi siz nasıl değişim yaptınız?
bende rog vardı da çok pişman oldum, 3 yılda illallah getirdi bana.

Müşteri hizmetleri de D

Kendi müşteri hizmetleri de diyor F15 modeller sorunlu ozellıkle TUF serileri sorunlu diye. ASUS markasını bir daha asla tercih etmeyeceğim.

Hocam ASUS TUF mu var sizde? Değişim mi yaptınız?

Oyunlarda ani FPS düşmesi yaşıyorum ben de dostum ve bu sürekli belli aralıklarla olan bir şey. Çok sıkıldım. 2 sene olacak Eylül'de değişim ya da iade kabul ederler mi siz nasıl değişim yaptınız?

Hocam benim iade işi çok kolay oldu cünkü aldığım ilk haftadan iade ettim ilk gidişinde servise gönderiyorlar bideha sorun olursa iade yapıyorlar bende böyle olmuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı