ASUS laptopta Casper adaptör kullanmak problem çıkartır mı?

cagtay59

Picopat
Daha fazla  
ASUS laptopuma Casper'ın adaptörünü kullanmıştım, yaklaşık 4 ay falan oluyor. Sizce bilgisayar zarar görmüş müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Voltaj aynı ve amper yeterliyse hiçbir sorun olmaz. İki adaptörü kontrol et, değerler aynıysa güvenle kullanabilirsin.

4 ay boyunca değişen bir şeyler hissetmediysen (aşırı ısınma, kapanma, yanık kokusu, pilin hızla düşmesi) sorun yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Voltaj aynı ve amper yeterliyse hiçbir sorun olmaz. İki adaptörü kontrol et, değerler aynıysa güvenle kullanabilirsin.

4 ay boyunca değişen bir şeyler hissetmediysen (aşırı ısınma, kapanma, yanık kokusu, pilin hızla düşmesi) sorun yoktur.

Voltaj ve amperi bilmiyorum da Casper'ın adaptörü 75watt ASUS'un 120 watt

Voltaj ve amperi bilmiyorum da Casper'ın adaptörü 75watt ASUS'un 120 watt
Voltaj ve amper adaptör arkasında yazar zaten. 4 aydır kullandığını da düşünürsek sorun olsaydı çoktan olurdu. Voltajlar büyük ihtimalle uyuşuyor. Fakat amper uyuşmuyordur. Watt değerine bakacak olursak.

Voltaj ve amper adaptör arkasında yazar zaten. 4 aydır kullandığını da düşünürsek sorun olsaydı çoktan olurdu. Voltajlar büyük ihtimalle uyuşuyor. Fakat amper uyuşmuyordur. Watt değerine bakacak olursak.

4 ay boyunca kullandım demedim 4 ay önce kullandım birrkaç saat deney amaçlı daha sonra orijinal ASUS'u adaptörüne geri döndüm

4 ay boyunca kullandım demedim 4 ay önce kullandım birrkaç saat deney amaçlı daha sonra orijinal ASUS'u adaptörüne geri döndüm

O şekilde anlaşılıyor işte. Bir kere kullandıysan problem olmaz. Zaten voltaj uymamazlığı vs olsaydı ya çalışmazdı ya da yüksek voltaj iletildiğinden dolayı arıza meydana gelirdi. 4 ay boyunca kullanılmış gibi yazmışsın. Problem olmaz bu durumda. Ayrıca voltaj gibi değerleri bilmeden rastgele adaptör denemek için risk atmanı önermem. Sonradan masraf açar sana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı