ASUS laptopuma BIOS güncellemesi yaptıktan sonra INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE hatası

FaLCoNn76

Decapat
Daha fazla  
Hocam BIOS güncellemsinden sonra yeniden başlatınca hata verip duruyor onarılamadı diyor ne yapmam lazım.

Hocam BIOS güncellemsinden sonra yeniden başlatınca hata verip duruyor onarılamadı diyor ne yapmam lazım.
hata kodunu yeni bir konu açarak belirtebilirsen (ekran görüntüsü de olur) yardımcı olmaya çalışırız. Büyük ihtimal sorunlu yükledi bir şeyleri.

20230314_173524.jpg

Hocam BIOS güncellemesi yaptıktan sonra böyle bir hata alıyorum. Bir bilginiz var mı bu konuda?

Eki Görüntüle 1701376

Hocam BIOS güncellemesi yaptıktan sonra böyle bir hata alıyorum. Bir bilginiz var mı bu konuda?
Minidump rehberini bulun technopatta. Minidump paylaşın arkadaşlar ne yapmanız gerektiğini söyler

Eki Görüntüle 1701376

Ya diskin bozuk ya da windowsu düzgün yükleyememişsindir. Minidump paylaş yeni bir konuyla

Minidump rehberini bulun Technopat'ta. Minidump paylaşın arkadaşlar ne yapmanız gerektiğini söyler.

Ya diskin bozuk ya da Windows'u düzgün yükleyememişsindir. Minidump paylaş yeni bir konuyla.

Onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum BIOS güncellemesini yapana kadar gayet sıkıntısız kullanıyordum. Eski sürümünü tekrar indireceğim yüksek ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı