furkyng
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarıma DDR2 800 MHz 2x4 GB RAM aldım.
Bende 2 GB DDR2 800 MHz RAM vardı.
Neyse taktım bilgisayarı başlattım RAM'leri okudu, 10 GB RAM gözüküyordu.
Ama bilgisayar açılırken Windows başlatılıyor ekranında donuyor görüntü ve bilgisayar açılmıyordu.
Bunun sebebi ne bilmiyorum. Forumda bir konuda BIOS'u güncelle demişler.
Ben de indirdim güncellemeyi kapattım bilgisayarı, bu arada bilgisayar bir açılıyor bir açılmıyor, dediğim yerde kalıyor ama açıldığında da belli bir süre sonra kapanıyor mavi ekran verip.
Neyse yükledim kapattım güncellemeyi başlattım, eski BIOS'u sildi derken yine dondu bilgisayar RAM yüzünden galiba ve bilgisayar kaldı, BIOS yok, bip sesi gelmiyor.
Anakartım Asus M3A, maksimum 8 GB destekliyormuş bende 10 takılıydı.
İşletim sistemi Windows 7 Home Basic 64 bitti, bu da maksimum 8 GB destekliyormuş.
Donma sorununun sebebi nedir ve en büyük sorunda BIOS silindi, ne yapacağım?
Bende 2 GB DDR2 800 MHz RAM vardı.
Neyse taktım bilgisayarı başlattım RAM'leri okudu, 10 GB RAM gözüküyordu.
Ama bilgisayar açılırken Windows başlatılıyor ekranında donuyor görüntü ve bilgisayar açılmıyordu.
Bunun sebebi ne bilmiyorum. Forumda bir konuda BIOS'u güncelle demişler.
Ben de indirdim güncellemeyi kapattım bilgisayarı, bu arada bilgisayar bir açılıyor bir açılmıyor, dediğim yerde kalıyor ama açıldığında da belli bir süre sonra kapanıyor mavi ekran verip.
Neyse yükledim kapattım güncellemeyi başlattım, eski BIOS'u sildi derken yine dondu bilgisayar RAM yüzünden galiba ve bilgisayar kaldı, BIOS yok, bip sesi gelmiyor.
Anakartım Asus M3A, maksimum 8 GB destekliyormuş bende 10 takılıydı.
İşletim sistemi Windows 7 Home Basic 64 bitti, bu da maksimum 8 GB destekliyormuş.
Donma sorununun sebebi nedir ve en büyük sorunda BIOS silindi, ne yapacağım?
Son düzenleyen: Moderatör: