ASUS M4A78LT-M LE Realtek Kurulumu

OsmanBaranVuran

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma Realtek kurmak istiyorum. Nedeni ise biliyorsunuzdur realtek kurunca kayıt aygıtlarında gelişmeler bölümü açılıyor ve mikrofonumuzu oradan iyileştiriyoruz. Çok fazla realtek sürümü buldum fakat hiç biri olmadı.
Pc özelikleri ana kart vb resimde:

Speccy 2.png


Speccy 3.png


Speccy.png


Sizden bana en uygun realteki nasıl kurabileceğimi ve setup linki atarsanız çok sevinirim. Daha önce çok kurdum ama pc yeniden başlardı ve kurulmadı herkezdeki gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz Programı kurdum ve karşıma böyle 2 şey geldi
D83Ldm.png


digeri ise
LYQJnV.png


bunların mikrofonuma bir yararı olacağını sanmıyorum ayrıca pc den cok anlamıyorum rahatsız ediyorsam kusuruma bakmayın neden diğer hesaptan cevap vermedim derseniz ceza yedi cevap yazamıyorum
 
ama realtekte mikrofnlarda gürültü tut tutma seçenekleri geliyor ama şu an mikrofonumdan hala cızırtı ve kötü sesler geliyor
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı