Asus M4A78LT sisteme işlemci ve ekran kartı önerisi

tomas

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, benim Asus M4A78LT-M LE anakartım var ve PUBG gibi oyunları düşük ya da ortada oynamak istiyorum. Bu anakarta uygun en iyi işlemci ve ekran kartı onerir misiniz?

Not: Ekran kartı 1050 Ti'ye uygun uygun olsun islemcim lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce 1050ti+işlemci mı alsam yoksa sıfırdan bilgisayar mı toplasan ama çok butcem yok maksimum 2000 tl

Bu fiyat aralığında bence artık iyi bir sistem toplanmaz. Fiyatlar çok yükseldi.
DRAX-MI/Pentium G4560/Intel HD Graphics 610/8GB DDR4/1TB Disk/Masaüstü Bilgisayar | ITOPYA
Amd Athlon Iı X3 445 3.3 Ghz Ttrıple Core Soket Am3 İşlemci - n11.com
Sistem Tavsiyeleri – Kasım 2018 - Technopat
O sisteme yatırım yapmayın.
Ancak en iyi çözüm yeni bir sisteme geçmektir.
Elindeki sisteme uyacak ekran kartı Powercolor Ati HD6850 1GB 256Bit GDDR5 olabilir onun için sistemi baştan kurmak lazım. GTX 1050 Tİ fazla gelecek elindeki siteme.

Son düzenleme:
Bu fiyat aralığında bence artık iyi bir sistem toplanmaz. Fiyatlar çok yükseldi.
DRAX-MI/Pentium G4560/Intel HD Graphics 610/8GB DDR4/1TB Disk/Masaüstü Bilgisayar | ITOPYA
Amd Athlon Iı X3 445 3.3 Ghz Ttrıple Core Soket Am3 İşlemci - n11.com
Sistem Tavsiyeleri – Kasım 2018 - Technopat
O sisteme yatırım yapmayın.
Ancak en iyi çözüm yeni bir sisteme geçmektir.
Elindeki sisteme uyacak ekran kartı Powercolor Ati HD6850 1GB 256Bit GDDR5 olabilir onun için sistemi baştan kurmak lazım. GTX 1050 Tİ fazla gelecek elindeki siteme.
Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı