Behlül Oktay Decapat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 16 29 Ocak 2021 #1 ASUS M4N68T-M V2 anakartlı bilgisayarımın fanları güç kablosunu taktığımda düşük hızda çalışmaya başlıyor. Güç tuşuna bastığımda ise son hızda dönmeye başlıyorlar ve ekran da gelmiyor. Sorunun kaynağı ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2021
ASUS M4N68T-M V2 anakartlı bilgisayarımın fanları güç kablosunu taktığımda düşük hızda çalışmaya başlıyor. Güç tuşuna bastığımda ise son hızda dönmeye başlıyorlar ve ekran da gelmiyor. Sorunun kaynağı ne olabilir?
R ramvedo1.35 Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 29 Ocak 2021 #2 Bios ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Behlül Oktay Decapat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 16 29 Ocak 2021 #3 ramvedo1.35 dedi: Bios ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bios ekranı da gelmiyor. Anakartla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama emin olamadığım için buraya da sormak istedim. Artı 0 Eksi
ramvedo1.35 dedi: Bios ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bios ekranı da gelmiyor. Anakartla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama emin olamadığım için buraya da sormak istedim.