ASUS M5A78L-M LX V2’de X4 955 OC yapılır mı?

61LoRd16

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ASUS-M5A78LM_LX_v2, bu anakart 95W TDP değerine sahip işlemciler yazıyor ama Support kısmında X4 955 ve daha üstü 125 watt gibi işlemcileri kaldırabileceği yazıyor. Kısacası ben bu anakartta X4 955'i overclock yapabilme şansım var mı? Yapamazsam neden yapamam? Teknik anlamda nedeni nedir, bunu merak ediyorum. Teşekkürler.

Anakartınız 1001 ve üzeri BIOS versiyonlarında Amd Phenom X4 955'i destekliyor. OC'yi de destekliyor anakartınız yapabilirsiniz.
Yani öncesinde BIOS güncelleme işlemini yaparsanız takabilir, yapabilirsiniz.

Anakart zaten bu amaç için üretiler işlemci ise evet bu anakart ile her işlemci ile overclock yapılır.

Anakartınız 1001 ve üzeri BIOS versiyonlarında Amd Phenom X4 955'i destekliyor. OC'yi de destekliyor anakartınız yapabilirsiniz.
Yani öncesinde BIOS güncelleme işlemini yaparsanız takabilir, yapabilirsiniz.
teşşekürler 1 gün ban yedim büyük harf yazdım diye bilmiyordum oyüzden cevap yazamadım bazı yerlerde bu tür anakartlarda oc yapılamazz dendiğini duydum uzun sürede aksilikler yaşarsın diye okudum neyse sizin böle demeniz azda olsa rahatladım

Sosyal kurallarına uymadığınız içindir. :) BIOS güncellemesini yaptıktan sonra kullanabilirsiniz sorun olmaz.

Sosyal kurallarına uymadığınız içindir. :) BIOS güncellemesini yaptıktan sonra kullanabilirsiniz sorun olmaz.
peki teşekürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı